[NOVO] Čudesno mjestašce s mediteranskim šarmom! Apartmani Andrea u Karlobagu pozivaju Vas ovog ljeta na 2, 3 ili 7 noćenja za 3 ili 6 osoba, uključen parking i od samo 599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni broj noćenja i provedite ljeto u društvu najdražij, uživajući u predahu i čistom zraku! Kupon za ponudu vrijedi do 20.08.20.!

Apartmani se nalaze u Karlobagu u naselju bana Josipa Jelačića 45, apartmani su novi i novouređeni. Jedan studio apartman 2+1 i tri apartmana 4+2.

Dodatna pogodnost: besplatan parking i besplatan WI-FI.


Studio apartman se sastoji od kompletno opremljene kuhinje s dnevnim boravkom, veliki bračni krevet i pomoćni, kupaonica sa vešmašinom, , klima uređaj, tv, satelitska, besplatan wifi, roštilj, terasa s pogledom na more, parkirno mjesto, ograđeno dvorište.

Posteljina, ručnici i boravišna pristojba su uključeni u cijenu.


Apartmani 4+2, sastoji se od dvije spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje sa dnevnim boravkom, trosjed na razvlačenje (nadmadrac), kupaonica sa vešmašinom.
Svaka soba je klimatizirana. Svaki apartman ima svoj poseban ulaz, terasu, pogled na more, roštilj i parkirno mjesto.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail apartmaniandrea6@gmail.com ili na mobitel 098 229 061, uz KOD kupona po primitku kupona.