Priuštite svojoj kosi dozu svježine, njege i novi izgled! Muško šišanje s pranjem ili žensko šišanje s pranjem i frizurom u frizerskom salonu Beautiful Hair u Zagrebu već od 49 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskusite najposebnije iskustvo šišanja i prepustite kosu u ruke stručnjaka Beautiful haira i posjetite naš frizerski salon Beautiful hair! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2020.

Svaki kupac kupona ima pravo na 20% popusta na sve ostale usluge salona koji se odobrava na licu mjesta!

Prije šišanja, najugodniji dio je pranje kose te masaža glave i vlasišta. Kosa se kod pranja tretira najkvalitetnijim preparatima za pripremu kose koja je spremna za daljnje šišanje i oblikovanje.

Kvalitetno šišanje je ono kod kojega kosa zadržava formu duže vremena ne ovisno o Vašem stilu života te forma ostaje postojana i nakon više tjedana. Zato je vrlo važno da šišanje prepustite što stručnijem i iskusnijem frizerskom salonu. Šišanje se provodi uz niz tehnika koje se odrađuju na mokroj kosi, a pred kraj se suši i gleda kako ona samostalno bez viklera, pegle, četke i ostalih pomagala izgleda. Nakon sušenja se detaljno pregledava i dotjerava te dobivamo frizuru prilagođenu upravo Vama i Vašem obliku lica i tipu kose.

Prije kupnje preporučamo provjeru termina, a ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na broj 01 6446 505 i slanje kupona na mail zp.katarina.bilic@gmail.com!