Osvježite ljetni dan izletom u Gorski Kotar i Opatiju! Autoturist Park vodi Vas 26.07. u zaštićeni krajolik KANJON KAMAČNIK i biser Jadrana - OPATIJU, za samo 139 kn/osobi s prijevozom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite priliku za ugodnu dvosatnu rekreaciju u šetnji kanjonom Kamačnik te guštanje u Opatiji! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za nedjelju 26.07.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 7:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. 

Slijedi ugodno putovanje u smjeru Gorskog kotara i jednog od najstarijih goranskih naselja, Vrbovskog. Dolazak u središte grada Vrbovskog, točnije do željezničke stanice gdje je početak prilaza za obilazak kanjona rječice Kamačnik, pritoka Dobre. 

*Preporučamo obuću udobnu i stabilnu za hodanje, a prilagođenu za boravak u prirodi (tenisice ili planinarske cipele) te uplatu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (informacije o cijeni u agenciji).

Kanjon KAMAČNIK je zaštićeni krajolik izuzetne ljepote, a od izvora do ušća dužine 3km. Uz samu rječicu vodi pješačka staza, koja čas ide uz rub, a dijelom preko drvenih mostića i stepenica te završava kod samog izvora Kamačnika – lijepog kraškog vrela koje se nalazi na 410 m nadmorske visine. Ugodna dvosatna šetnja pruža posjetiteljima romantične slike prirode u bezbroj zelenih tonova! Šetnju završavamo na početku kanjona gdje se nalazi ugostiteljski objekt Kamačnik. Slobodno vrijeme za odmor i osvježenje uz jela iz domaće kuhinje, a ukoliko odlučite ručati preporučamo pastrve. 

U dogovoreno vrijeme nastavak putovanja prema Kvarneru. Dolazak u Opatiju. Slobodno vrijeme za osobne programe (kupanje, ručak, odmor). Oko 18:30 sati polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.