Osvježite se u najzabavnijoj vodenoj atrakciji u Hrvatskoj - ISTRALANDIA! Provedite dan u raznim aktivnostima i kupanju uz autobusni prijevoz iz Zagreba Autoturist Parka za samo 175 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrabite fenomenalnu priliku za prijevoz do savršene destinacije za osvježenje, adrenalin i guštanje! Kupon vrijedi isključivo za 1 osobu i odabrani datum: 18.07. / 01.08. / 15.08.2020.

Polazak autobusa u 6:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu.

Slijedi ugodno putovanje preko Gorskog kotara i Rijeke do najvećeg hrvatskog poluotoka Istre. Dolazak u okolicu grada Novigrada gdje se nalazi najzabavniji vodeni park u Hrvatskoj - ISTRALANDIA.

Djeca ispod 1 m visine ne plaćaju ulaz! Cijena aranžmana za dijete do 5 godina u pratnji 2 odrasle osobe i do 1 m visine gratis, tj. plaća samo ulaznicu u park!

Park se sastoji od 24 atrakcije, brojnih vodenih cijevi i tobogana različitih dimenzija (Space Combo, Escape Hole, Black Kamikaza, Bunga Hole, Crazy Hills, Falily Rafting, Flying Boats, Sea Hole, Space Rocket, Top Gun), hidromasažnog bazena s umjetnim valovima na površini od 2500 kvadratnih metara, što ga čini najvećim bazenom ove vrste u Sredozemlju, a na njemu je moguće i surfanje. Najviši tobogan je Free fall koji startom na 27 m visine pruža prekrasan pogled na cijelu Istru, ali i nezaboravan spust prepun adrenalina! Za dodatno podizanje adrenalina zadužen je i „Fantasy hole“ – tobogan dužine 157 m niz koju se spušta gumenjaku uz kulisu zvučnih i svjetlosnih efekata! Najmlađima je na raspolaganju veliki kompleks dječjih bazena s nizom tematskih aktivnosti inspiriranih gusarima i vodenim dvorcem. Za predah od zabave i osvježenje u parku su na raspolaganju raznovrsni ugostiteljski objekti. 

Uživanje u vodenom parku do 18:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu.

Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.