Cjelodnevne ulaznice za kupanje + ručak! Ugrabite ulaznicu za Aquapark Martilandia i Temple of Life + burger ili tortilja za odrasle / chicken nuggets za djecu! Ulaz za djecu do 6 g. GRATIS!

79 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga ljeta nikako ne propustite vrhunsku zabavu i adrenalinski odmor na kupanju u The Temple of Life i Aquaparku Martilandia! Kupon vrijedi za 1 odraslu osobu ili 1 dijete 6-15 g., ovisno o izabranoj opciji, a sve do 06.09.2020.

Jelen Marti zaštitno je lice AQUAPARKA MARTILANDIA koji Vas dočekuje s pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktovima s hranom i pićem te odličnom atmosferom animacijskog tima u okruženju zelenila! Aquapark nudi pregršt aktivnosti za sve uzraste, a može se pohvaliti s čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina!

ULAZ NA BAZENE ZA DJECU DO 6 GODINA BESPLATAN!

THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. 

Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Kupon/kupone OBAVEZNO ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

Upoznajte Međimurje, područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama. Osim što je polazišna točka za istraživanje brojnih prirodnih i kulturnih ljepota regije, Resort nudi i jedinstveno iskustvo unutar svoja 4 brežuljka.

Brežuljci u kojima su smještene LifeClass Terme Sveti Martin idealni su za trekking i hiking, a ako imate sreće možete upoznati i neke lokalne ljude koji će vam prikazati kako se ovdje zapravo živi. Trim staza koja se prostire kroz šumu spaja Hotel Spa Golfer i termalno kupalište. Idealna je za jutarnje razgibavanje, sportske pripreme sportaša svih kategorija ili šetače željne svježeg zraka. Elementi su prilagođeni svim uzrastima i sadrže info table na kojima su slikovno i tekstulano opisane vježbe.