Ovoga ljeta istražite i upoznajte kameno biserje Mediterana - NP KORNATI! Otisnite se u morsku avanturu s Autoturist Parkom uz autobusni prijevoz iz Zagreba za samo 199 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršena ideja za suncem i morem okupanim izletom na jadranskim pučinama... Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za odabrani datum: 05.08. / 12.09.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje autocestom u smjeru Zadra te dalje prema Šibeniku do Murtera. Dolazak u Murter u jutarnjim satima. 

Izlet brodom u NP Kornati (240 kn po osobi, uplata u agenciji prilikom prijave za izlet) uključuje: izlet brodom (izletnički brod) + ulaznicu za NP Kornati + ručak (mesni ili riblji meni + 1 piće) + vodstvo.

Kraća pauza za osvježenje. Ukrcaj na brod i odlazak na IZLET BRODOM U NP KORNATI. Kameni labirint osamdeset i devet otoka, otočića i hridi – to su Kornati, najrazvedenija otočna skupina u Sredozemlju. Pogled, bilo iz zraka bilo s mora jednako je dojmljiv, a čudesna razvedenost kornatskog arhipelaga stvara neponovljive krajolike. 

Suhozidi kornatskih otoka izazivaju duboko poštovanje i svjedoče o mukotrpnom životu čovjeka na škrtoj zemlji okruženoj kristalno čistim morem. Izlet brodom u ovu kamenu raskoš na Jadranu traje cca 8 sati, a uključuje sljedeće: kružni obilazak cijelog kornatskog arhipelaga s prvim zaustavljanjem u Vruljama, najvećem ribarskom naselju na Kornatima. Mogućnost šetnje poučnom stazom NP Kornati te zajednički ručak u lokanom restoranu. 

Izlet brodom traje od cca 9 do cca 18 sati. Preporučamo ponijeti zaštitu od sunca. U slučaju lijepog vremena mogućnost kupanja. U slučaju lošeg vremena (bura, kiša), izlet se neće realizirati.

U dogovoreno vrijeme povratak na brod i nastavak vožnje kornatskim otočjem do otoka Rašip, koji se nalazi na rubnom dijelu arhipelaga i predstavlja vrlo atraktivnu lokaciju sa poznatim kornatskim klifovima. Na otoku Rašip je predviđeno drugo zaustavljanje. Pauza za šetnju ili kupanje. U dogovoreno vrijeme nastavak vožnje brodom prema Murteru. 

Po povratku u Murter kratka pauza prema potrebi prije polaska prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.