Uhvatite priliku za prekrasan odmor na 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe u šarmantnom Hotelu Delfin 3* blizu centra Zadra i opuštanje u wellnessu i na sunčalištu s jacuzzijem...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Delfin 3* na 10 metara od plaže idealan je izbor za uživanje u ljetnim praznicima, mediteranskoj kuhinji restorana i istraživanju regije... Kupon vrijedi do 31.08.2020.

HOTEL DELFIN 3* je mali kompleks soba i 2 suita s pogledom na more, lociranih neposredno pokraj plaže u malenoj gradskoj četvrti u blizini centra Zadra.

U okviru hotela postoji i restoran s terasom koja ima predivan pogled na more i otoke, što vam nudi jedinstveni doživljaj. Mediteranska hrana, lokalni specijaliteti, elegantna atmosfera i visoko kvalitetna posluga u toplom, udobnom i komfornom ambijentu će premašiti vaša očekivanja.

Opustite se u hotelskom wellnessu ili na prekrasnom hotelskom sunčalištu s jacuzzijem, a sve uključeno u cijenu!

Želimo da Vam naš hotel bude oaza potpunog opuštanja i tijela i duha. Pronađite svoju unutarnju harmoniju, opustite se i uživajte u ambijentu Wellness&Spa centra: Spa & relax zone s infrared finskom saunom, Vital bar sa osvježavajućim prirodnim sokovima i voćem i Fitness studio.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera termina i sobe s Hotelom, a ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail sales.hoteldelfin@gmail.com ili broj tel: 098290987 (KOD i ID kupona).

Smješten u samom srcu Jadrana, ZADAR čini urbano središte Sjeverne Dalmacije kao administrativni, privredni, kulturni i politički centar regije u kojem živi 75.000 stanovnika. Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode – Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova – Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.