[NOVO] Osjetite ugodni buket ukusa vrhunskih vina ŠKAULJ u restoranu Rustica Garden u ZG! Provedite veseli vikend uz glazbu uživo te BOCU Škaulj vina za do 4 osobe, samo 75 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi na konzumaciju isključivo u restoranu, te se kupom može iskoristiti PETKOM I SUBOTOM do 01.08.2020.! Cijena uključuje: butelju (izbor između 5 vrsta butelja) + rezervaciju stola i nezaboravan provod uz live svirku glazbenika Marina Morića!

Adresa restorana Zagreb: Restoran Rustica Garden - Hondlova2/9 ; 091 443 3101.


Vinarija Škaulj nalazi se u srcu Ravnih kotara, u mjestu Nadin. Šime Škaulj redoviti je osvajač brojnih priznanja za kvalitetu proizvoda te su njegova vina priznata i prepoznata od strane vodećih hrvatskih enologa. U svojoj ponudi imaju: Merlot, Syrah, Cuvee, Cabernet Sauvignon, Maraštinu a novost u ponudi je i desertno crno vino.

Prvo vrhunsko vino u zadarskoj županiji dolazi upravo iz ove vinarije. Kruna truda i rada ovog poznatog vinara je srebrna medalja osvojena na manifestaciji Decanter, London Wine Fair 2012. Sve o vinima Škaulj pogledajte OVDJE!

•11,5 hektara vinograda imat će Škaulj kada zasadi i nedavno kupljena četiri hektara zemlje
•30 vagona grožđa godišnje prerade u podrumu površine 330 četvornih metara
200.000 butelja vina proizvedu
•adresa gospodarstva jest u Nadinu na kućnom broju 23. Tu se nalazi i kušaonica uređena u dalmatinskom stilu u kojoj se može smjestiti stotinjak osoba.


Cabernet Souvignon
Cabernet-Souvignon 2ekoRiječ je o vrhunskom crvenom vinu, preoizvedenom od plemenite sorte grožđa Cabernet sauvignon odgojenih na ravnokotarskim poljima okupane suncem i iznimnom ljubavlju obitelji Škaulj. Kontrolirano podrijetlo; Vinogorje Benkovac - Stankovci. Vino je višestruko nagrađivano na brojnim sajmovima i manifestacijama u konkurecniji vinara iz cijele Dalmacije. 

Merlot
Merlot Škaulj je snažno i robusno vino tamne rubin crvene boje, bogato ekstratima harmoničnog je i zaokruženog okusa. Kontrolirano podrijetlo; Vinogorje Benkovac - Stankovci. Osvajač je mnogobrojnih zlatnih medalja na domaćim manifestacijama vinara.

Couvee Tomislav
Vino Tomislav Škaulj je visokokvalitetno crno vino sačinjeno od četiri sorte grožđa. Vrlo je ugodno za piti zahvaljujući njegovoj svježini i bogato je ekstratima što ga čini vrlo ozbiljnim vinom. Kontrolirano podrijetlo; Vinogorje Benkovac - Stankovci. Osvajač je nekoliko medalja na lokalnim manifestacijama.


Maraština
Maraština je kvalitetno bijelo suho vino proizvedeno po najstrožim kriterijima ekološke proizvodnje, od plemenite sorte grožđa Maraština, odgojene na ravnokotarskim poljima, okupane suncem i iznimnom ljubavlju obitelji Škaulj. Maraština je jedna od najpoznatijih sorti bijelog grožđa južne Dalmacije. U nekim mjestima je zovu rukatac, jer oblik grozda podsjeća na tijelo s dvije ruke. Maraština je vino lijepe svijetlo žute boje, srednje do nadprosječne alkoholnosti, s manje ili više naglašenim ugodnim samo njoj svojstvenim bukeom, zaokruženog, suhog okusa.