[NOVO] Odmorite noge i zalepršajte u dan uz masažu stopala i piling ili pedikuru uz trajni lak u La Camilla Centru u Zagrebu, uz 50% popusta i već od samo 69 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odabrite jednu od ponuđene dvije opcije i dočekajte ljetne radosti spremnih stopala! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 05.09.2020.!

Masaža stopala djeluje na više od 7000 živaca u stopalu te oslobađa energične blokade u ostatku tijela. Masaža stopala i refleksologija mogu se koristiti kao ublažavanje bolova, kako bi se ublažio stres, pa čak i za ubrzavanje oporavka od ozljeda. Mnogo je potencijalnih prednosti masaže stopala, uključujući: osjećaj ravnoteže i blagostanja, pomaže vam da bolje spavate, poboljošava cirkulaciju.



Uklonite površinske mrtve stanice kože, ali s obzirom na to da su posebno stopala toliko sklona nakupljanju tvrde kože, pomoću pilinga stopala postignite omekšavanje, zaglađivanje i otpuštanje mrtve kože.

Pedikura je kozmetički tretman stopala i noktiju i služi u kozmetičkim/ terapeutskim svrhama. Pedikura uključuje skrb ne samo za nokte na noktima; mrtve stanice kože trljaju se s dna stopala hrapavim kamenom (često pečurkom). Njega kože često se pruža do koljena, uključujući granulirani piling, vlaženje i masažu.


Trajni lak postavite i zaboravite da ga imate, a uvijek imate dotjerana stopala. Praktičan i neustrašiv. Par tjedana slavnog, neizbrisivog sjaja i boje koja traje i traje. Uklanjanje je također vrlo kratko - 10 minuta, bez nanošenja, struganja ili brušenja.



ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!