Ciljano uništite masne naslage i oblikujte tijelo! Nekirurška liposukcija uz pomoć KAVITACIJE ili KAVITACIJE + LIMFNE DRENAŽE u La Camilla Centru u Zagrebu, uz do 67% popusta i od samo 299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno (ovisno o odabranoj opciji): 3 kavitacije 40Khz u trajanju od 30minuta ili 3 kavitacije 40Khz u trajanju od 30min + 3 limfne drenaže od 30min! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 05.09.2020.!

Razmak između tretmana treba biti 7-10 dana!

Korištenje ultarzvuka za lokalizirano uklanjanje masnog tkiva naziva se ULTRAZVUČNA KAVITACIJA. Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Energija ultrazvučnog vala se tijekom tretmana koncentrira na točno određenu dubinu u tkivu što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Kavitacija se smatra alternativom za kiruršku liposukciju. Tretmani kavitcije provode se u razmaku od 5 – 7 dana u kombinaciji sa obaveznom limfnom drenažom. Broj tretmana je individualan, ovisno o problematici tretiranog područja. 


Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani još dodatno smanjuju obujam na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg. Naša kavitacija je najnovija FOKUSIRANA ULTRAZVUČNA KAVITACIJA od 40kHZ koji ima jače djelovanje nego stariji aparati što jamči vrhunske rezultate u borbi sa masnim naslagama, smanjenjem celulita, preoblikovanjem tijela, poboljšanjem čvrstoće i kvalitete kože sa dugoročnim efektima i bez ikakvih bolova.

 
Limfna drenaža radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi tijela koji su obuhvaćeni `narančinom korom` bit će prokrvljeniji i time se poboljšava cirkulacija. Poboljšanjem cirkulacije, nakon nekoliko tretmana tretirani dio tijela postaje zaglađen. Moderni način života sa sobom donosi niz posljedica za tijelo, sjedilački način život smanjuje prokrvjenost i dovodi do povećanja zaliha masnog tkiva.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!