Ljetno vikend osvježenje uz JEDNODNEVNO KUPANJE na KRKU! Naš ugovoreni partner Gogo-bus vodi Vas na kupanje u Njivice, Malinsku ili Šilo s autobusnim prijevozom iz Sesveta i Zagreba za samo 79 kn!

116 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Sesveta (željeznički terminal) u 6:15h / iz Zagreba (južni ulaz Zagrebačkog velesajma) u 6:30h; povratak s Krka oko 18:15h. Kupon se može iskoristiti isključivo petkom, subotom ili nedjeljom, do 30.08.2020.

NJIVICE, nedaleko od Omišlja, uvijek su bile u sastavu omišaljskog kaštela, a danas Općine Omišalj. Njivice su danas turističko središte s modernom smještajnim kapacitetima, među kojima dominiraju hoteli, te autokamp kojeg štiti hladovina bjelogorice. Ovo turističko i ugostiteljsko mjesto danas je najmlađa župa na otoku. Nedaleko Njivica nalazi se Jezero, jedno od dvaju na otoku, nekada je bilo ribolovno područje, ali već niz desetljeća uređeno je kao izvorište pitke vode.

MALINSKA, kao središte Dubašnice, nekada otočna luka za izvoz drva, te omiljena turistička destinacija bečke aristokracije. Spominje se u 15. st. kao dobro sidrište na kojem su se brodovi sklanjali za vrijeme jačih vjetrova, osobito jakog juga. Dolaskom parobroda 1866. godine, Malinska od luke za izvoz drva, postaje klimatsko lječilište zahvaljujući blagoj klimi s oko 260 sunčanih dana godišnje. Danas je jedno od jačih otočnih turističkih odredišta, poznato po brojnim plažama i razvijenom hotelijerstvu, te obiteljskom turizmu.

ŠILO je turističko mjesto smješteno na sjeveroistočnoj strani otoka, nasuprot Crikveničkoj rivijeri ( 26 km od Krčkog mosta ). Iako je Šilo danas turističko središte Dobrinjštine, oduvijek je bio ribarsko i pomorsko mjesto. Od Šila do Crikvenice zaplovio je prvi trajekt na našoj jadranskoj obali. Uz uređene (šljunčane i dijelom betonirane) mjesne plaže, nalaze se brojni rekreativni sadržaji. Na pješćanoj plaži Pećine, koja je pogodna za djecu, viori se Plava zastava.

Gogo-bus d.o.o. je specijalizirana firma za sve vrste autobusnog prijevoza. Gogo-bus postoji od 2008. godine, da bi prije toga od .1999. godine djelovao kao obrt pod imenom Gogo-tours. Naša specijalnost je autobusni prijevoz u visokom turizmu. Sukladno tome, naš vozni park je koncipiran tako da može zadovoljiti i najzahtjevniji tip korisnika. Proučavajući njihove zahtijeve, odlučili smo se za autobuse iz EVOBUS GRUPE, koju čine MERCEDES i SETRA.Također, imamo i vlastitu radionicu za servis kompletnog autobusa, od servisa klime do motora i svega ostalog što pripada održavanju. Izuzetno nam je drago, što možemo istaknuti da su nam glavne vodilje: sigurnost, udobnost, komfor te prihvaćanje najviših svijetskih standarda i normi. Svi naši autobusi su opremljeni full opremom: klima uređaj, toalet, hladnjak, video, cd, navigacija, itd. Vrijedno je još napomenuti da smo našim korisnicima na raspolaganju 24 sata dnevno.