PodržimoNaše

Spremite se na iskonski adrenalin uz 20 minutnu vožnju sportskim automobilom na Grobniku uz 50% popusta! Dođite na Grobnik Track Day i ispunite svoj san!

85 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dosta Vam je prometnih ograničenja? Automotodrom Grobnik je pravo mjesto za Vas! Za sve zaljubljenike automobila i brze vožnje ekskluzivno donosimo ponudu kojoj ne možete reći NE!

Isprobaj i upoznaj svoje vozačke vještine na sigurnoj profesionalnoj trkaćoj stazi, a ne po gradovima i autocestama gdje dovodiš u opasnost sebe i druge.

Ponuda uključuje: 20 minuta adrenalinske vožnje nabrijanim autom po automotodromu Grobnik + sigurnosna kaciga + benzin + ulaz na stazu!

Vozi se Fiat GRANDE PUNTO koji je specijalno pripremljen za trkaću stazu. Kupon je moguće iskoristiti ISKLJUČIVO NA GROBNIK AUTO TRACK DAY-u (održava se dva puta mjesečno, uglavnom vikendom). Do sada poznati datumi održavanja: 4.-5.08.12. , 09.09.12. , 23.09.12., 11.11.12., 02.12.12., 16.12.12.

Svaki vozač mora platiti dodatno osiguranje 40kn. Osiguranje traje čitav dan, dakle vrijedi za više vožnji.

Automotodrom Grobnik udaljen je od Rijeke svega 18 km, a od Opatije 24 km.

Staza se nalazi na autocesti Zagreb - Rijeka (A6). Pratite znak Automotodroma Grobnik i zvuk snažnih motora dovest će vas ravno pred grobničku pistu.

Na Automotodrom Grobnik dolaze profesionalni timovi iz Hrvatske i cijele Europe na testiranja, treninge i utrke. Međutim, i svi vi strastveni amaterski vozači u mogućnosti ste upoznati našu stazu u vrijeme kada je staza namijenjena upravo vama!

Prvi Grobnik Auto Track Day organiziran je 2009. godine kada je stazom jurilo 30-tak Lotusa. Od tada do danas iza sebe imamo 40-tak uspješno organiziranih track daya, što nas svrstava na prvo mjesto organizatora auto track daya na Grobničkoj pisti.

Ukoliko volite brzu vožnju a ne posjedujete trkaći sportski automobil, od sada možete isprobati zabavu i adrenalin na grobničkoj trkaćoj pisti. Brzu adrenalinsku vožnju u prekrasnim sportskim trkaćim automobilima, uz profesionalne vozače, kaciga uključena, isprobajte Taxi vožnju u 3 nezaboravna kruga.

Uz organizaciju track dayeva, na grobničkoj pisti pružamo uslugu "Medical" i "Safety cara", na moto utrkama Alpe Adria, Europskog prvenstva i Svjetskog prvenstva F1 Sidecara.

Za sve koji prvi put dođu na Grobnik Auto Track Day, nudimo prezentaciju kako pravilno odvoziti krug na pisti.

Vidimo se na Grobniku!!!