[NOVO] Luksuzno ljetovanje u modernom Boutique Hotelu Melissa u Poreču na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja s uslugom Polupansiona, sve za dvoje i već od 1599 kn! Djeca do 6 g. GRATIS!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite sve mediteranski čari koje Poreč nudi u ljetnoj sezoni! Kupanje u čistom moru, uživanje na sunčanim plažama... Iskoristivost kupona je do 05.09.2020.!

Boutique Hotel Melissa

Butik hotel Melissa smješten je na glavnom trgu u Poreču, samo nekoliko koraka od Jadranskog mora, te sadrži elegantne sobe i restoran s vanjskom terasom. Eufrazijeva bazilika, koja je pod zaštitom UNESCO-a, udaljena je 250 metara. U cijelom hotelu dostupan je besplatni WiFi.


Sve klimatizirane sobe sadrže TV ravnog ekrana, prostor za sjedenje, sef i minibar. Vlastita kupaonica ima tuš, besplatni kozmetički pribor i sušilo za kosu.

Večera se poslužuje izmedu 18 -20 h!


Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na br.tel: 00385 91 987 84 09 i 00385 52 555 750 ili na e-mail: info@hotelmelissa.hr uz ID i KOD kupona.


POREČ - grad koji spaja staro i novo, moderan način života i ostatke minulih vremena. Posjetite nas i sami se uvjerite da uz razgledavanje starih spomenika možete uživati u modernom komforu ponude grada. Prošetajte Decumanusovom ulicom u staroj jezgri grada, posjetite baziliku sv. Eufrazija koja potječe iz 3. stoljeća te nastavite šetnju na rivi i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi grada gledajući more.