[NOVO] Rashladite se kupanjcem i doživite pravu avanturu uz Škreb Bus 60 koji Vas vodi na jednodnevni izlet busom u Biograd na moru, polasci svaki dan, samo 147 kn/ osobi !

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predahnite od posla i obaveza i pobjegnite na jednodnevno kupanje u popularno Biograd! Od Zagreba do Biograda vožnja traje 3 h i 30 minuta, te je uključena povratna karta! Kupon vrijedi za 1 osobu za rezervirani termin. Kupon vrijedi do 06.09.2020.

Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Brojni kulturni i zabavni programi i sportska događanja u ponudi su tijekom ljetnih mjeseci: pučke fešte na otvorenom, na vaterpolskom bazenu kod Hotela Ilirija, u kinu; sportski turniri i natjecanja se redovito održavaju.


Obavezna potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na mail : info@bus60.hr ili tel: 091 166 6066 , uz KOD i ID.


Slikoviti Pašmanski kanal s nizom malih otoka štiti Biograd i njegovu rivijeru od jakih vjetrova s mora, što je prednost za kupače i nautičare. Nude se izleti s brodom u Kornatski arhipelag, kao i izleti u obližnji Park prirode Telaščica. U neposrednoj blizini (7km) je Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom. Ribolovni izleti su također organizirani.

Biograd ima jedan od najvećih i najopremljenijih teniskih kampova u ovom dijelu Jadrana, sastoji se od 14 teniskih terena s zemljanom podlogom i 6 terena s tvrdom podlogom. Nalazi se u borovoj šumi, uz plažu. Biograd pruža izvrsne mogućnosti za jedrenje i ronjenje i također nudi tečajeve jedrenja i ronjenja.


Biograd je luka često posjećena od nautičara čije je odredište Kornatski arhipelag. Regate, škole jedrenja i druge nautičke aktivnosti organizirane su kroz cijelu godinu. Biogradske marine imaju 1000 vezova u moru i 200 mjesta na kopnu i otvorene su kroz cijelu godinu.