[NOVO] Ljetna atmosfera Vodica uz Hotelu Punta 4* na 4 dana/ 3 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja s Polupansionom za dvoje uz korištenje bazena i besplatni parking, od samo 2355 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neograničeno koristite bazen, a očekuje Vas nezaboravno ljeto! Prepustite se cijelim tijelom i osjetite draži ljeta u Dalmaciji! Kupon vrijedi do 31.08.20.!

Hotelski kompleks Punta nalazi se na istoimenom poluotoku u turističkoj meki Vodice.


Na granici plavetnila mora i neba izdiže se sa svojih 10. katova i pruža otoke na dlanu…. Hotel Punta sa vilama, bogatom ponudom i personaliziranom uslugom pružiti će Vam nezaboravan odmor. Poželite jutro na moru; poželite klasični ugođaj sa stilom uz osjećaj topline i udobnosti i nas team će ostvariti Vaše želje.



SMJEŠTAJ
Moderne i novouređene, sobe nude eleganciju i funkcionalan komfor u kojem gosti mogu uživati. Kupaonice su opremljene svim nužnim sadržajima suvremenog stila življenja.


Sobe nude klimatizacijski sustav, LCD satelitsku televiziju, telefonski sustav, mini bar, sef, žični pristup brzom internetu, te imate balkon na raspolaganju.

RESTORANI I BAROVI

Razmazite svoja osjetila i uživajte u bogatim kulinarskim delicijama koje Vam pružaju naši restorani i barovi. 


Cjelokupna ponuda hrane i pića u hotelu Punta osvaja nepca sa svojom tajnom arome, mirisa i okusa autentične lokalne, nacionalne i internacionalne kuhinje. Za idealan početak dana predlažemo kremasti espresso na Lobby Bar-u.


Na kraju dana posjetite "Punta Pool Bar" gdje možete uživati uz razne okuse koktela ali i autohtonih zalogaja pod zvjezdanim nebom i u neposrednoj blizini vanjskog bazena. Bazen se koristi prema preporukama HZJZ!



Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina na telefon 022/460-677! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije putem maila arausana.antonina@rudan.com, uz KOD i ID kupona po primitku.