Super ideja za mali znak pažnje uz TvojPoklon! Magnete svi vole, pogotovo one s putovanja, no Vi im možete pokloniti i personalizirani! Četvrtasti MDF magnet za frižider za samo 29 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U potrazi ste za magnetom za frižider drugačijeg oblika, a da bude s vašim stilskim potpisom? Nudimo Vam četvrtasti magnet (9 cm x 7 cm) spreman za ukrašavanje slikom ili natpisom po vašoj želji! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2020.

Ponuda uključuje personalizirani MDF magnet za frižider sa natpisom ili slikom po izboru, četvrtastog oblika!

Medijapan ploče ili MDF (Medium Density Fibreboard) su ploče vlaknatice dobivene prešanjem drvenih vlakana, drvene prašine i vezivnog sredstva odnosno ljepila. Površina ploče se obrađuje brušenjem i višeslojnim lakiranjem, a ukoliko se želi dobiti površinu visokog sjaja zadnji sloj se dodatno polira. Površina dobivena tim postupkom otporna je na vlagu i masnoću. 

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku! Gotov magnet dolazi dostavom na vašu kućnu adresu uz obavezno prethodno slanje podataka za dostavu putem maila tvojfoto@gmail.com!

Dostava:

poštarinu plaća kupac prema cjeniku HP-a prilikom preuzimanja 

izvršit će se u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca

moguća je za cijelu Hrvatsku

ODMAH nakon kupnje kupona kupci šalju na mail tvojfoto@gmail.com željeni natpis/sliku i podatke s kupona (kod i ID obavezno)!