Uživajte u ljetnim ljepotama i čarima Poreča i njegove prirode uz odmor na 5 dana/4 noćenja ili 8 dana/7 noćenja u mobilnim kućicama za do 6 osoba u Boutique Camping Santa Marina 5*!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se svoj ljepoti boravka u kampu, okruženi mediteranskim biljem i borovom šumom... Djeca do 11,99 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu! Kupon vrijedi za do 6 osoba i vrijedi do 22.08.2020.

U novoizgrađenom Boutique Campingu Santa Marina pronaći ćete nove, luksuzne i vrhunski opremljene mobilne kućice. Mobilne kućice nove su od 2018. i 2019. godine, raspolažu minimalno s 20m2, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom s perilicom posuđa, prostranim dnevnim boravkom, te natkrivenom terasom. 

Ove mobilne kućice mogu u svojim sobama i jednom dnevnom boravku primiti do šest osoba. Pojedine se dodatno ističu privatnom hidromasažnom kadom na terasi kućice i privatnim bazenom samo za njene goste.

Nove od 2018. godine, mobilne kućice Premium Comfort unutar 34m2 raspolažu sa spavaćom sobom s bračnim krevetom, dječjom sobom s dva odvojena kreveta, te krevetom na kat, dvije kupaonice, kuhinjom opremljenom s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i perilicom posuđa. Na prostranoj, natkrivenoj i ograđenoj terasi pronaći ćete stol za objed i ležaljke – sve za ležernu ljetnu večer!

Osnovne karakteristike mobilne kućice Premium Comfort: 59m2 (mobilna kućica 34m2 i terasa 25m2), potpuno opremljene mobilne kućice s klimatizacijom i WiFijem, 2 spavaće sobe (1x bračni krevet + 1x 2 odvojena kreveta + krevet na katu), 2 kupaonice s tušem; potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, perilicom posuđa, posuđem za kuhanje; dnevni boravak sa sofom i televizijom; natkrivena terasa sa stolom za objed i ležaljkama.

Luksuzno uređene i moderno opremljene, mobilne kućice Prestige Family posebne su po svoje tri sobe – jednom s bračnim krevetom i druge dvije s dva odvojena kreveta. Osim s tri spavaće sobe, ove mobilne kućice raspolažu s dvije kupaonice, dnevnim boravkom povezanim s kuhinjom u kojoj ćete pronaći sve potrebne kuhinjske aparate za bezbrižno uživanje u pripremi omiljenih jela. 

Zbog svoje velike staklene stijene, unutrašnjost ovih mobilnih kućica povezana je s prostranom i natkrivenom terasom, koja postaje centralni prostor za druženje i dnevni boravak tijekom odmora!

Osnovne karakteristike mobilne kućice Prestige Family: 59m2 (mobilna kućica 34m2 i terasa 25m2), potpuno opremljene mobilne kućice s klimatizacijom i WiFijem, 3 spavaće sobe (1x bračni krevet + 2x 2 odvojena kreveta), 2 kupaonice s tušem; potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, perilicom posuđa, posuđem za kuhanje; dnevni boravak sa sofom i televizijom; natkrivena terasa sa stolom za objed i ležaljkama.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije na reservations@santamarina-camping.com!