LAST MINUTE! Ljetovanje na Hvaru! Izaberite željeni termin u ŠPICI LJETNE SEZONE na 8 dana/7 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Arkada tik uz more Staroga Grada, od 2241 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 13,99 godine GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za odabrane termine do 29.08.2020. od subote do subote!

Hotel Arkada 2* se nalazi na samoj obali mora, smješten u dubokoj uvali, s jedne strane okupan morem i suncem , a s druge strane zelenilom i mirisom borova.  Idealni položaj hotela, tik uz plažu i 10ak minuta šetnje do centra Starog Grada, stvara savršeni luk svih dodirni točaka destinacije.

Hotelska ponuda: restoran, aperitiv bar, taverna, kavana, otvoreni bazen s morskom vodom, fitness centar, snack bar, slastičarna, zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom (srpanj i kolovoz zatvoren), sat TV, sauna, glazba za ples, wi-fi na recepciji i pored bazena – besplatan, besplatan sef na recepciji hotela, dizalo, iznajmljivanje skutera i brodova, plaža do hotela, mogućnost korištenja sportskog centra u blizini, kućni ljubimci nisu dopušteni. 

Plaža: šljunčana i betonirana ispred hotela.

Popusti:Dijete 0-13,99 god. na pomoćnom ležaju sa 2 odraslih 100%, dijete 2-13,99 god. na osnovnom ležaju u 1/2 sobi s 1 odraslom osobom 30%, odrasli na pomoćnom ležaju u 1/2+1 20%.

Hotel Arkada 2* smješten je u neposrednoj blizini mora, 3 minute vožnje od središta Staroga Grada, objekt je okružen borovom šumom i mediteranskim raslinjem poput maslina, ružmarina i lavande. Do Staroga Grada je moguće doći automobilom ili vodenim taksijem.

Sadržaji: bar, restoran, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom (zatvoren u srpnju i kolovozu), vanjski bazen s morskom vodom, večernja zabava, besplatno parkiralište, parking za osobe s invaliditetom, sef, dizalo, besplatan Wi-fi u javnim prostorijama hotela, brojni sportski sadržaji uz doplatu: tereni za tenis, rukomet i košarku, wellness sadržaji. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Sobe: tuš/WC, telefon, balkon, SAT TV, 1/2+1 s pogledom na park, 1/2 s pogledom na more, obiteljske sobe 1/2+2 imaju hladnjak.

Usluga: polupansion na bazi buffet doručka i večere.

Prije kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera radi rezervacije na e-mail: mirela.vuk@arriva.com.hr ili br.tel: 031 214388, br.mob: 099 2471 309 uz sve podatke i KOD kupona po primitku.