Fantastična prilika da se upoznate s ljepotama otoka Hvara na 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i dijete do 14 g. u Arkada Sunny Hotelu by Valamar - tik do plaže, od samo 1284 kn!!!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tek adaptirani hotel u neposrednoj blizini šljunčane plaže nudi mogućnost korištenja bazena i pruža jedinstvenu mogućnost za ljetovanje svim čulima u prirodnim ljepotama! Odaberite vrstu smještaja s pogledom na more ili park stranu! Kupon vrijedi do 15.09.20. (rasprodani termini 01. i 02.09: 09.09.)

Tražite li pristupačan smještaj na zadivljujućoj lokaciji na otoku Hvaru, Arkada Sunny Hotel by Valamar je odličan izbor za vas. 


Smješten u dubokoj uvali, s jedne strane okupan bistrim morem, a s druge okružen zelenilom i mirisom borova, ovaj hotel pruža opuštajući odmor nadomak UNESCO-vog Starog Grada.


Provedite bezbrižne trenutke odmora s koktelom u ruci u ležernom ambijentu vanjskog bazena. Zaljubite se u čudesnu bistrinu i boju Jadranskog mora udaljenog svega nekoliko koraka od hotela. Uživajte u okusima Mediterana na terasama s pogledom na more.


Iskombinirajte šetnje obalom i vožnje biciklom s posjetom znamenitostima najstarijeg hrvatskog gradića - Starog Grada. Otkrijte njegovu fascinantnu povijest dugu više od 2400 godina.


SMJEŠTAJ
Classic soba s pogledom na morsku stranu ili park stranu
Obje sadržavaju: balkon, bračni/odvojeni kreveti, Sat TV, max. kapacitet je za 2 osobe, kupaonica s tušem/kadom. Površina: 17 m2.


OTOK HVAR
Zaljubite se u tirkizno more, kulturnu baštinu i sjajan noćni život!
Ovaj najpoznatiji hrvatski otok nalazi se u srednjoj Dalmaciji na dva sata vožnje trajektom od Splita. Za njegovu iznimno bogatu povijest i kulturu zaslužan je fantastičan položaj zbog kojeg je nezaobilazna stanica na gotovo svim morskim rutama u istočnom Jadranu.


Prema nalazima keramike u Markovoj i Grapčevoj špilji, otok Hvar je naseljen još od pretpovijesti. Stari Grci su ovdje utemeljili povijesnu jezgru Starog Grada i parcelirali Starogradsko polje, oboje na UNESCO-voj Listi svjetske baštine. Rimljani su ostavili ladanjske ljetnikovce, a Mlečani prepoznatljiv izgled i kulturu. 


Otok je iznjedrio i neke od najpoznatijih hrvatskih književnika i pjesnika iz 15. i 16. st., a u gradu Hvaru je 1612. osnovano i građansko kazalište, prvo takvo u Europi. Danas otok Hvar uvjerljivo stoji na vrhu liste vodećih hrvatskih turističkih destinacija. Grad Hvar ljeti ne spava privlačeći poznate osobe i sve one željne dobre zabave, dok su Stari grad, Jelsa i Vrboska idealni za ljubitelje opuštajućeg odmora, kulture i autentičnih doživljaja.


#BeachHolidays su najbolje rješenje nakon #stayathome. Sunny by Valamar nudi savršenu kulisu za bezbrižni ljetni odmor. U 2020. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da "napunite baterije" ovog ljeta!
• VIŠE PROSTORA ZA VAS - svi naši hoteli i resorti smanjili su kapacitete za 20%
• RESTORAN PO VAŠOJ MJERI - u hotelskom restoranu večera je organizirana u dva termina kako bi vam osigurali više komfora i sigurnosti
• V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde te unaprijeđene protokole čišćenja



Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost isključivo telefonom na 052 465 000. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije e-mailom coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona po primitku.