BUDGET ljetovanje u ISTRI samo na Crnom Jaju! Izaberite 3, 5 ili 7 noćenja s doručkom za 2 osobe sa smještajem u sobi Attic Standard u Hotelu Duga Uvala već od samo 799 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

#BudgetLjetovanje!!! Kupon vrijedi ovisno o odabranom datumu: 01.08.-22.08.2020. / 22.08.-29.08.2020. / 01.09.-20.09.2020. Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju gosta i bezgotovinsko plaćanje uz popust od 10% na sva plaćanja!

Ljetovanje u HOTELU DUGA UVALA nudi savršenu osamu u prostranom kompleksu u prirodnom okruženju. Hotel je svoje poslovanje uskladio sa javnozdravstvenim preporukama; površine i predmeti se dezinficiraju (dezinficijensi i UV-C), postavili smo kamere za beskontaktno mjerenje temperature, obroke smo premjestili na terase, s prekrasnim pogledom na plažu, a prostor Hotela namijenjen gostima (terase, barovi i restorani, vanjski bazeni) odvojeni su od okruženja, samo za goste Hotela!

DUGA UVALA je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Možete birati - uživanje na suncu ili obilju prirodnog hlada! Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara. 

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, u retro stilu (80/90-ih). Aneks je toplim mostom povezan s glavnom zgradom. Smještaj je moguć i u apartmanima u neposrednoj blizini (cca 200m). Hotel ima vlastito parkiralište.

RESORT DUGA UVALA idealan je za obiteljski povoljan (tzv. budget) odmor, uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Duga Uvala je i odlična polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice) Rado ćemo Vam predložiti i pomoći kod izrade plana izleta.

Uz Hotel se nalazi kompleks bazena s morskom vodom; u ponudi su otvoreni bazeni (veliki bazen, s "mokrim" barom, i dječji bazen). Gostima su na raspolaganju svlačionice, tuševi, suncobrani i ležaljke (bez naplate). Pored bazena smještene su novouređena teretana (traka za trčanje, orbitrek, bicikli i druge sprave), s pogledom na vanjske bazene, i dvorana za vježbanje

Od Hotela do rta Punta, uz more se proteže kilometar duga šetnica, noću osvijetljena, namijenjena za laganu šetnju ili jogging. Pred kraj šetnice su sprave za vježbanje - fitness na otvorenom. Gosti u Hotelu mogu koristiti sportsku opremu i rekvizite (novi Giant bicikli, oprema za tenis, mini golf i druge aktivnosti...). 

Ponuda prilagođena okolnostima

Resort nudi raznolik program koji je ove godine prilagođen aktualnim okolnostima... U ponudi (uz doplatu) su i određeni wellness sadržaji, uz ponudu prilagođenu okolnostima.

Hotelski restoran (pansionski) svoje usluge sada nudi i na prostranim terasama Hotela! Jednostavna jela (grill) nudi Beach Bar Punta, a sladoled i slastice dostupne su i na plaži!

*Hotel je poduzeo sve mjere u svrhu zaštite zdravlja djelatnika i gostiju (svi djelatnici nose maske, stolovi u restoranu se nalaze na propisanoj udaljenosti, pristup u određenim dijelovima hotela (Aperitiv bar, Arena, vanjski bazen, fitness dvorana..) omogućen je isključivo gostima hotela.*