Potpuno drugačiji odmor za sve avanturiste - drveni šatori u Kampu Slapić! Opustite se uz ponudu 5 dana/4 noćenja na samoj obali Mrežnice + cjelodnevni najam kanua + večera, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite slobodno vrijeme u prirodi! Udobno se smjestite u drvenim šatorima popularnog Kampa Slapića i napunite baterije uz sportske aktivnosti i odmaranje uz predivnu rijeku Mrežnicu! Kupon vrijedi do 31.08.2020.

DRVENI ŠATORI s terasama iznad same rijeke Mrežnice pružaju mogućnost za idealan odmor za dvoje. Šatori su opremljeni madracem i prostorom za stvari te ugodnim uređenjem terase za potpuni užitak u prirodi. Možete ponijeti vlastitu posteljinu ili iznajmiti na recepciji kampa (jednokratno, uz nadoplatu).

U cijenu uključeni i cjelodnevni najam kanua i večera!

U sklopu kampa nalazi se atraktivan restoran koji nudi riblje i mesne jelovnike a la carte. Smješten je u prekrasnom okruženju s puno zelenila i osvježavajućem hladu. Restoran ima terasu na rijeci Mrežnici, i natkrivenu terasu koja može biti u potpunosti zatvorena u slučaju hladnog vremena.

Kamp Slapić nudi različite mogućnosti razonode, sporta i rekreacije. 

U kampu je smještena atraktivna plaža na rijeci Mrežnici s nekoliko intimnih otočića i slapova na kojima možete potražiti osvježenje ili uživati u ribolovu. Za naše najmlađe goste u sklopu kampa nalazi se i dječje igralište. Svoje slobodno vrijeme možete ispuniti i sportskim aktivnostima u prirodi - osim kanuom, možete se provozati i na jednoj od mnogih biciklističkih staza, a u blizini kampa nalaze se i sportski tereni za tenis, odbojku na pijesku, stolni tenis, paintball...

KAMP SLAPIĆ obitelji Mataković sa 100 smještajnih jedinica smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka - Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. Moderni sanitarni čvorovi, atraktivan restoran, dječje igralište i razni sportski tereni, te rekreacijske aktivnosti dostupne su u kampu i bližoj okolici. Smješten na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km. Najjednostavniji dolazak do kampa je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi kamp.