Osjeti nalet adrenalina i provjeri tko je najbrži u KARTING ARENI na Zagrebačkom Velesajmu! Izaberite 1, 2 ili 4 vožnje uz popust do čak 45% i već od 59 kn! Više vožnji = veći popusti!

3096 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najveći indoor kartodrom u ovom dijelu Europe! Požurite i izaberite jednu od 3 opcije, uz popust do čak 45%! Kupon vrijedi čak do 30.09.2020. EXTRA BONUS: Voucher za Axe Throwing Arenu u trajanju 30 minuta za 30 kn!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na najvećem i najboljem indoor-outdoor kartodromu u ovom dijelu Europe!

VIŠE VOŽNJI = VEĆI POPUST!
Opcija 1 (za 1 osobu): 1 karting vožnja (10 min) za 59 kn
Opcija 2 (za 1 osobu): 2 karting vožnje (2 x 10 min) za 106 kn
Opcija 3 (za 1 osobu): 4 karting vožnje (4 x 10 min) za 195 kn

EXTRA BONUS: Voucher za Axe Throwing Arenu u trajanju 30 minuta (walk-in / individualna igra / meta se dijeli sa max. 6 igrača / slobodni izbor igre) - 30 kn umjesto redovnih 50 kn! Vrijedi do 30.09.2020. 

Prva indoor staza u Hrvatskoj je rezultat vizije i ekspertize slovenske tvrtke Ensol 360, globalnog lidera u izgradnji kartodroma s više od 50 instaliranih kartodroma diljem svijeta, među kojima je i spektakularni multi-level kartodrom F1 prvaka Marija Andrettija u Orlandu. 

Dok početnicima omogućava brzo i sigurno upoznavanje kartinga, iskusnije vozače tjera u poboljšavanje vremena i tehnika vožnje. Staza je opremljena najnaprednijim i najsigurnijim karting barijerama i apsorpcijskim sustavima, a površina tretirana specijalnim F1 premazom jamči izvrsno, jednakomjerno i predvidljivo prianjanje.

Staza je duga 340 metara, a širina varira između 6 i 8 metara. Ekspertno dizajnirana konfiguracija u kombinaciji sa specijalnim F1 premazom podloge jamči izuzetan i nezaboravan doživljaj sportske vožnje.

Karting Arena Zagreb se može pohvaliti najmodernijom i najvećom karting flotom na ovim prostorima u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači. Flota je formirana od 31 go-karta vodećih proizvođača, poput Sodija, TB-a i CRG-a, s posebnim kartovima za odrasle, parove i djecu.

Djeca na raspolaganju imaju srednje i malene kartove, a za najmlađe  vozače smo osigurali i posebne termine vožnji (utorkom i četvrtkom od 14 do 16 te subotom i nedjeljom od 9 do 13 sati). 

Sva go-kart vozila su opremljena transponderima koji omogućavaju najpreciznije mjerenje vremena kruga, a rezultate možete pratiti i uživo tijekom vožnje na semaforima na stazi. 

Savjet: nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji.