Uživajte u top ljetu u Selcu s 2 ili 5 noćnja u Pansionu Selce s Polupansionom za dvoje već od 1285 kn! Nadomak plaži u živopisnoj uvali počinje Vaš odmor! Dijete do 4 god. GRATIS!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 4 godina je GRATIS! Kupon se može iskoristiti do 22.08.2020.


Pansion Selce

Pansion Selce nalazi se na samoj obali mora. Smješten je na vrlo atraktivnoj lokaciji – 100 m od centra, i 30 m od glavne plaže. Upravo taj položaj vrlo je pogodan za sve one koji žele pravi odmor na prekrasnim selačkim plažama s karipskim pijeskom.

Neposredna blizina mora, lijepa šetnica i činjenica da se radi o malom mjestu udaljenom od prometne gužve, čini lokaciju posebno privlačnu obiteljima s djecom pa tako oni čine najveći broj gostiju. Pansion broji 22 sobe (dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih) od kojih dio ima pogled na more. Svaka soba opremljena je klima uređajem i bežičnim internetom. 



Unutar Pansiona Selce nalazi se caffe bar i pansionski restoran gdje svojim gostima nudimo polupansion s bogatim bife doručkom i večerom. Također, naše osoblje stoji na raspolaganju za sve upite i informacije potrebne da bi vaš odmor protekao opušteno. Neposredan pristup i prijateljska atmosfera upravo je ono što njegujemo i želimo pružiti svakom našem gostu.


Dijete do 4 godine gratis;  4-12 godina 105,00 kn/dan; djeca iznad 12 godina 135,00 kn/dan!

SELCE
Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem.

Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe.

Obavezna predrezervacija na br. tel.  mob. +385 99 22 22 974; ODMAH nakon kupnje kupona poslati kupon i potvrditi rezervaciju na br.tel. +385 99 22 22 974 Mob. ili e-mail: cancar@gmx.at