Užici vrhunskih domaćih vina OPG Šimunović iz Imotskog! Izaberite kombinaciju 6 vina po svojoj želji - bijela vina Kujundžuša i Bili Vuk, rose vino Rose Šimun ili crno vino Crni Šimun - samo 239 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 4 odlična vina te složite pun karton (6 butelja) po svojim preferencama: Bijelo vino - Kujundžuša i Bili vuk, Rose - Rose Šimun te Crno - Crni Šimun! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2020.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, OBAVEZNO kontaktirati Vinariju Šimunović telefonskim putem ili putem mail-a te, uz priloženi kupon i podatke za dostavu, točno naznačiti vrste vina koje biste htjeli u kartonu!

KUJUNDŽUŠA - je vino dobiveno od istoimene autohtone sorte kujundžuše koja je arealom uzgoja ograničena na imotsko vinogorje. Vino je harmonično i lepršavo, aromatski vrlo specifično, odiše blagom mineralnošćui nježnim voćnim tonovima s primjesama citrusa i bijelog cvijeća. Zbog ovih karakteristika pokriva različite tipove hrane,a u ljetnim mjesecima, prigodno rashlađena postaje odličan aperitiv.

BILI VUK - vino je komponirano na bazi chardonnaya, pošipa i žilavke, elegantno i kompleksno, s nizom voćnih i cvjetnih nijansi te laganom herbalnom notom, ali i s krepkim i slasnim završetkom. Izvrsno se slaže sa jelima od bijelog mesa, ribom i finim sirevima.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezno poslati podatke za dostavu s priloženim kuponom na mail podrumi.simunovic@gmail.com!

ROSE ŠIMUN - vino je od sorti syrah, merlot i cabernet sauvignon. Naglašenih je aroma maline i crvene jabuke te nešto blaže arome jagode. Krasi ga fina voćnost, lepršavost i izražena svježina što ga ijedno čini i odličnim aperitivom te prvim izborom za vruće ljetne dane.

CRNI ŠIMUN - kupaža je autohtonih sorti trnjka i vranca te sve udomaćenijih internacionalnih sorti merlota,cabernet sauvignona i syraha. Po mirisu dominiraju bobičasto voće i obilne džemaste note. Na okusu vino je izraženih tanina izgušćene voćnosti, harmonično i potentno. Odlično ide uz crvena mesa,jela s roštilja i divljač.