Aktivan ljetni odmor u Sloveniji! Odmor na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Pansionu Smogavc 3* uz piće dobrodošlice + sauna + korištenje bicikla + dendroterapija...sve za dvoje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čarima prirode Pohorja, oduševite se zelenim prostranstvima i udahnite čisti planinski zrak! Očekuje Vas bogata ponuda s pregršt dodatnih pogodnosti! Dijete do 5 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe uz nadoplatu za večeru na licu mjesta! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.09.20.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (doručak i večera) u sobi 3* + piće dobrodošlice + 1x iznajmljivanje električnih bicikala prilagođenih za planinske ceste (3 h) + 1x iznajmljivanje štapova za nordijsko hodanje i besplatne mape pješačkih staza Rogla - Pohorje + 1 ulaz u saunu (2 h) + opis i karta pješačke staze s različitim vrstama drveća (dendroterapija) + 5 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej) + neograničena upotreba fitness-a na otvorenom u restoranu Smogavc + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

U blizini se nalaze široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja, brojne biciklističke i pješačke staze, planina...

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina.

Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Napomene za djecu: dijete do 5 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe (noćenje s doručkom, doplata na licu mjesta za večeru 8,50 eura); dijete od 5 do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe ima 50 % popusta, plaćanje na licu mjesta.

Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, izleta i uživanja u prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini regije.

Dodatna pogodnost: 20 % popusta na cjelodnevno kupanje u Termama Zreče i 10 % popusta na određene tretmane u Wellness & Spa Terma Zreče!

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama.