[NOVO] Popularana i bezbolna borba protiv masti i celulita! Paket mršavljenja: 3x kavitacija + 3x anticelulitna masaža u City Spa Meje u Splitu oblikovat će Vam tijelo, uz 66% popusta - samo 249 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Siguran način da uklonite višak masnoća na zdrav i bezopasan način! Kupon vrijedi do 15.10.2020.!

Adresa je šetalište Ivana Meštrovića 7!


Pa što je kavitacija?
Kavitacija je neinvazivni tretman za smanjenje masti koji koristi ultrazvučnu tehnologiju za smanjenje masnih stanica u ciljanim dijelovima tijela.
Poželjna je opcija za one koji ne žele podvrći se ekstremnim opcijama, poput liposukcije, jer nije potrebna nikakva igla ili operacija.
Uz to bezbolno je - često traje manje od sat vremena.
Tretman izgleda kao masaža ručnim uređajem, a vidjet ćete smanjenje od 1-4 cm pri svakoj sesiji na tretiranom području.

Kako radi?
Ultrazvučni uređaj sličan onome koji se koristi u skeniranju trudnoće nanosi se na ciljano područje, zajedno s posebno dizajniranom kremom. Ovaj uređaj prenosi koncentriranu razinu ultrazvučne energije koja cilja i uništava potkožne masne stanice u membrani masnih stanica. Masti se zatim raspršuju u okolne stanice i recikliraju u bjelančevine i glicerol.



Anticelulitna masaža poseban je način masaže dizajniran posebno za ciljanje celulita i pomoć u smanjenju i uklanjanju celulita na zahvaćenim mjestima.
Anticelulitna masaža djeluje razgrađujući masnoće u podrucju zahvaćenim celulitom. Masažni terapeut koristi posebne tehnike valjanja kako bi razgradio masnoću. Dodatno, terapija ima za cilj povećati cirkulaciju krvi u pogođenim područjima i na taj način ubrzati proces oporavka.
Za razliku od masaže cijelog tijela, terapeut masaže prvenstveno se fokusira na područja s celulitom tijekom cijelog trajanja masaže. Područja s celulitom ponekad su bolna i bolna, pa je uobičajeno osjetiti neku nelagodu tijekom anticelulitne masaže.
Masažni terapeut obično započinje masažom kukova, bedara, nogu i stopala kako bi "aktivirao" područja. Ovaj postupak aktivacije povećava cirkulaciju krvi i protok energije kroz cijelo tijelo.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina unaprijed na broj telefona +385 95 5331 159 ili mail cityspa12@gmail.com uz KOD i ID kupona po primitku.