Raskošna ljepota Opatije oduzet će Vam dah na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Istra***, uključeno je korištenje unutarnjeg bazena, sve za dvije osobe i dijete do 6 g., samo 1409 kn!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razmazite sva svoja čula dok se budite uz jedinstvene prizore i pogled na kristalno more! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 17.08.20. do 13.09.20.


Hotel Istra*** u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada. Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i nudi prekrasne poglede na more. Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.


Vlastita plaža i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni su aduti ovog opatijskog hotela sa 168 soba. Sve hotelske sobe su klimatizirane uz mogućnost samostalnog namještanja temperature zraka, a balkoni u superior sobama pružaju veličanstveni pogled na more, upravno onakav kakav biste očekivali od hotela smještenog na samoj obali. Bistro na plaži i vanjska terasa izvrsna su mjesta za lagano jelo ili osvježavajuće piće. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!


Hotel Istra nudi vam nezaboravan doživljaj odmora zahvaljujući preuređenju lobija, dogradnji hotela i povećanju broja smještajnih jedinica. Dio novih smještajnih jedinica raspolaže balkonom i pogledom na more.



Dvokrevetna soba s pogledom na more

Nakon sunčanja na plaži ovog hotela, osvježite se i opustite se u ovoj intimnoj dvokrevetnoj sobi površine 13-28 m2 s izravnim pogledom na more. Soba je opremljena s dvokrevetnim krevetom, te kupaonicom s kadom ili tušem.
Sadržaji: klima, LCD televizor, telefon s izravnim biranjem, radni stol, dječji krevet (po dogovoru uz nadoplatu).

Savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.