Zaronite u nezaboravno ljeto uz paket u Hotelu Jadran*** u Šibeniku! 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe + ulaznice za Šibenske tvrđave + vožnje brodom, samo 1990 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogata ponuda za avanturiste željene povijesti, kulture i prirodnih ljepota! Morska uživancija u predivnom Šibeniku uz kupanjac na neodoljivim plažama i jedinstvena iskustva vožnje brodom i gastrodelicijama! Kupon vrijedi u periodu od 13.08. do 06.09.20.!


Jedinstvena lokacija HOTELA JADRAN u ŠIBENIKU glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju.


Ponuda uključuje: 4 dana/ 3 noćenja u Hotelu Jadran na bazi POLUPANSIONA (ručak ili večera) + ulaznice na Šibenske trvđave kulture (Tvrđava sv.Mihovil i Tvrđava Barone) + vožnja brodom (dva dana) do plaže Jadrija i treći dan do Banja!


Hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova, 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.



Hotel Jadran nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijelog svijeta. Hotel JADRAN nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i ostalih svečanih manifestacija. Ispred hotela nalazi se i privezište za pedesetak jahti.



Sobe imaju SAT TV, telefon, mini-bar u sobama s pogledom na more, besplatan WI-FI, kupaonica s ležećom kadom, radni stol. U restaurantu a la carte i kavani s terasom uz more možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela.



Od svih hrvatskih gradova na Jadranu ŠIBENIK se ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Nastao je kao starohrvatska utvrda, podno tvrđave sv. Mihovila, koja i danas dominira gradom.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti i predrezervacija s Hotelom! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije (uz KOD i ID kupona) na mail recepcija-jadran@rivijera.hr ili +385 22 242 009!