[REGENERACIJA TIJELA] 2x tjedno pohađajte satove funkcionalne Yoge u Centru fizikalne medicine Preventis u Zagreb uz stručne fizioterapeute za samo 179 kn/ mj! Umirite misli i vratite si balans!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz prvi dolazak ostvarujete i besplatni pregled fizioterapeuta! Kupon vrijedi do 30.09.2020.!

U lijepom prostoru ugodne atmosfere Centra fizikalne medicine Preventis možete dobiti najkvalitetnije yoga treninge koji ujedinjuju funkcionalne kapacitete i mogućnosti pojedine osobe s meditacijom i smirivanjem organizma od svakodnevnih stresova. 
Dokazano je kako redovito provođenje yoge ima višestruki učinak na ravnotežu simpatičkog i parasimpatičkog sustava čovjeka i utječe na balansirano korištenje tjelesne energije i snage. 

Radno vrijeme: pon - pet: 08:00 h – 20:00 h i sub: 08:00 h – 20:00 h, na adresi Rapska ulica 57, Zagreb!


Yogu i meditaciju naši stručnjaci podučavaju prilagođavajući ih modernom urbanom ritmu, potrebama i obavezama. To su vještine kojima održavamo zdrav duh u zdravom tijelu kroz praksu tjelesnih položaja, disanja i meditacije.
Yoga je izvrstan sistem balansiranja tjelesne energije kroz pokrete i položaje popraćene dubljim disanjem kojim reduciramo stres, održavamo zdravlje svih tjelesnih sustava te gradimo izdržljivost i fleksibilnost. Mindfulness meditacija u okviru yoge je praksa obraćanja pozornosti na trenutno iskustvo s prihvaćanjem, strpljenjem i suosjećanjem.
Svjesnim vježbanjem postajemo prisutniji za vlastiti život i funkcioniramo manje na "automatskom pilotu".
Treninzi se provode na različitim razinama mogućnosti osoba i svi su yoga treninzi u Centru Preventis centru prilagođeni razini polaznika i podučavaju ih kvalificirani i iskusni učitelji.

Prije kupovine kupona provjerite raspoloživost u željenom terminu na mail info@spc-preventis.hr ili na broj: 091/ 589 - 9004. ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@spc-preventis.hr!