Imate kod kuće stare filmove ili dijapozitive? Željeli bi ste ih ponovno pogledati? Digitaliziranje dijapozitiva, negativa i fotografija s uključenim cd-om i omotom uz 50% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupite ovu jedinstvenu ponudu, pobrišite prašinu sa starih materijala, ponesite kupon i odnesite materijale u SUPER8, i na kraju se udobno smjestite u naslonjač i ponovno uživajte u svojim starim filmovima!

Potrebno je samo staviti DVD u vaš DVD Player i zabava može početi! Posebno je dirljivo dok u krugu obitelji i prijatelja pregledavate uspomene iz prijašnjih vremena. Digitalizirane filmove na DVD-u možete gledati koliko želite bez straha da će izgubiti na kvaliteti.

Svaki DVD može se umnožiti i pokloniti vašim najdražima.

Digitaliziranjem svaki film se označava svojim imenom npr.Godišnji odmor Opatija 1971 te pomoču daljinskog aparata u DVD izborniku lagano izaberete koji film želite gledati!
POVIJEST

Kodak je 30-ih godina proizveo Normal 8 film kao jeftiniju alternativu 16 mm filma. 1965 godine proizveo je Super 8 film i počeo novu eru u svijetu amaterskog filma na širinu od 8 mm filma proizveo je slike veće rezolucije od Normal 8 i time postigao bolju kvalitetu slike. Filmovi S8 i N8 postigli su nevjerojatnu popularnost širom svijeta na kojima su odrasle čitave generacije amaterskih filmaša.
Kroz ovih 40-setak godina nastale su čitave kolekcije privatnih a i dokumentarnih povijesnih filmova.

Kako su se S8 i N8 proizvodili još do prije nekoliko godina nastalo je tisuče kilometara snimljenih filmskih traka. Novom digitalnom erom snimanja stari filmovi gube kvalitetu u utrci sa vremenom,trake izbljeđuju ili dobivaju crvenkastu boju. Tehnologija kojom se proiciraju postala je zastarjela, komplicirana i nepraktićna za upotrebu. Spajanjem stare i nove tehnologije možemo sačuvati uspomene i učiniti ih lako gledljivim i praktičnima za nove generacije koje mogu dalje prosljeđivati uspomene svojih obitelji iz prijašnjih vremena.

Nakon kupljenog kupona potrebno je matrijale donjeti na adresu Kružna ul. 56, Kupljenovo - Zaprešić.