[SENZACIONALNO] Moderni luksuz u kasno ljeto na 3 dana/ 2 noćenja u apartmanima u Ville Mozart! Čari Makarske rivijere za 2 ili 4 osobe ovog ljeta + boca šampanjca i parking, od samo 849 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U samom srcu Dalmacije, na Makarskoj Rivijeri, smjestila se Podgora, jedno od najslikovitijih mjesta na rivijeri! Odaberite željenu vrstu smještaja! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.09. do 01.10.20.!

VILLA MOZART

Novoizgrađena i ekskluzivno opremljena Villa Mozart nudi Vam uslugu smještaja u luksuznim apartmanima sa četiri zvjezdice, a za Vaše automobile osigurali smo vlastiti parking sa 24-satnim video nadzorom. 


Posjetitelji ove najluksuznije vile na Makarskoj rivijeri, u Podgori, imaju privilegiju uživati u posebno biranom namještaju, opremi, bojama, teraccota podovima, ogradama od kovanog željeza i posebnoj noćnoj rasvjeti koja vili daje izuzetan šarm i toplinu. Idealan položaj naše vile stavlja Vam sve nadohvat ruke: 100m od centra grada i plaže, 50m od tri hotela sa ponudom otvorenih i zatvorenih bazena, saunom, fitness centrima i rent-a-car servisima, 30m od trgovine i bus/taxi stanice, te 100m od banke, restorana.


Uređenje Ville i materijali koji su ugrađeni:
• Termo žbuka, sa toplinskom i zvučnom izolacijom, sa silikatnom fasadom
• Ulazna Vrata i vrata od Soba i kupatila - (ručni rad) - trešnja
• Talijanski PVC OTVORI sa senzorima (kad se otvore prozori klima se automatski gasi, kad se zatvore klima se autom. pali )
• Terakota Podovi ( učni rad) - Italija
• Kovano željezo Ograda (ručni rad) - Italija
• Kupatila i sva operma uključujuči kade, pločice i sve sanitarije - Maraci - ITALIJA
• DAIKIN, br, 1 u svijetu - klima - grijanje - fen kojleri - kompjuterizirani, svaka soba i dnevni boravak mogu se posebno grijati i hladiti 
• SOLARNO - firma FISMAN br.1 u svijetu
• Svi stanovi ili apartmani su kompletno namiješteni, posteljina, ručnici, namiještaj, jogiji (bernardica), zavijese - sve Italija
• Unutrašnje slike u stanovima - pastel - rad akademske slikarice 
• Satelit, TV, sef
• Kompletno posuđe za 4 osobe, pribor za jelo itd.
• Cijela Villa je pod ALARMNIM sustavom povezana sa dojavnim Centrom i ima video nadzor oko Ville 4
• Villa ima domara koji se brine o svemu kao i firmu koja održava holtikulturu oko Ville


PODGORA
Podgora je od davnine poznato ribarsko središte. Kao i u ostalim primorskim mjestima, pogled Vam privlače brodovi u luci. Podgorska kočarska flota od petnaestak dobro opremljenih brodova jedna je od najvećih na ovom dijelu dalmatinske obale. Istočno od Podgore nastavlja se naselje Čaklje s plažom i novoizgrađenom lučicom za brodove. 


Podgora pored prirodnih ljepota, blage klime i bogate povijesti sačuvane u starim građevinama i stoljetnim maslinicima, posjetiteljima nudi i bogat kulturni, sportski i zabavni život. 


Za aktivan odmor Podgora Vam nudi sportske terene za tenis, odbojku ili košarku. Od morskih sportova na raspolaganju su Vam skijanje, surfanje, vožnje skuterima ili gliserima. Moći ćete savladati i vještine ronjenja u nekoj od škola.


U Podgori tradicija organiziranog bavljenja turizmom traje preko stotinu godina. Njegujući, od samog početka, izvorne vrednote i blagodati kraja u koji su se uklopili mnogi hoteli, ville i popratni sadržaji za Vaš odmor.
 

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail info@villamozart.net uz broj kupona po aktivaciji kupona.