Ne propustite Gastro Delights paket Liberty Hotela 3* na samoj obali Novalje uz 2, 3, 5 ili 7 noćenja u Premium sobama na bazi Polupansiona i pregršt sadržaja, sve za 2 osobe i već od 1399 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spoj modernog dizajna i smještaja na samoj obali novaljskih Lokunja uz vrhunsku uslugu! Ponuda se može iskoristiti od 24.08. do 13.09.20.!

Liberty Hotel 3*

Zahvaljujući smještaju na samoj obali mora, a opet okružen zelenilom, Liberty Hotel osigurava očaravajući pogledu na Novalju i novaljski zaljev. 

Sa vlastitom plažom, lounge barom, te shoping outletom, te na 5 minuta hoda od centra Novalje, osigurava mir i spokoj u srcu najzabavnije i najraznolikije ljetne destinacije u Hrvatskoj.

Vođeni obilazak podruma i degustacija vina poznate vinarije Boškinac (za boravke 3, 5 i 7 noćenja) + vođeni obilazak proizvodnog procesa i degustacija bogate ponude sireva u sirani Gligora (za boravke 5 i 7 noćenja)!

Ugodne i tople sobe, vrhunska gastronomska ponuda i ljubazno osoblje osigurati će podlogu za vaš kvalitetan odmor, dok će pogled s terase na veličanstveni zalazak sunca u novaljskom zaljevu učiniti vaš odmor nezaboravnim. 

Sve sobe su klimatizirane, sadrže TV sa satelitskim programima, mini bar i radni stol. Također obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Iz jedinica se pruža pogled na more i bazene odnosno na park.

Za boravak od 7 noćenja: Welcome Package (voda i voće) + vođeni obilazak Vrtova Lunjskih maslina s degustacijom maslinova ulja i prigodnim suvenirom + Dalmatinska večera sa živom glazbom!

Novalja je smještena u blagom zaljevu sjevernozapadnog dijela otoka Paga, te pruža idealan omjer raznosvrsnosi turističke ponude.. 

Ukoliko želite pobjeći od gradske vreve i pronaći svoj mir, uz zadržavanje svih blagodati gradskog života, ovo je savršeno mjesto za vas. Uživajte u specijalitetima paškog sira, janjetine, i dobrog domaćeg vina dok cvrčanje cvrčaka remeti opijajući mir ovog jedinstvenog dragulja.