Tretmani za zdravlje i ljepotu lica koje ne smijete prepustiti - LED maska za lice ili u LED maska u kombinaciji sa mehaničkim čišćenjem lica u Studiu Melanis u Zagrebu već od samo 89 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LED svjetlosna terapija poznata je u estetskoj medicini, fizioterapiji, dermatologiji, estetskoj kirurgiji kao i kozmetici već dugi niz godina. LED svjetlo je vrlo učinkovito u biostimulaciji fibroblasta i elastina koji proizvode kolagenska vlakna, a što ima za rezultat smanjenje bora, anti-aging te poboljšanje i pomlađenost kože. Kupon se może iskoristiti do 15.10.2020.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica.

Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.

LED – Light Emitting Diod svjetlo, tj. dioda sa svjetlosnim emitiranjem je hladno svjetlo te za razliku od lasera nema snagu oštećenja tkiva i u mogućnosti je prodrijeti duboko u potkožno tkivo i stimulirati stanični odgovor – fotobiostimulacija bez da koža podnosi termičke traume tj. bol.  tretman je ugodan, a vrlo efikasan!

Budući da fotobiostimulacija LED svjetlom stvara optimalne uvjete za prodiranje aktivnih tvari, u tretmanu koristimo serume, ampule i maske prema problematici koju klijent ima kao što je anti-aging, rozacea, kuperoza, akne…

LED maska ima određene boje od kojih svaka ima svoju funkciju ovisno o tipu kože.

*Ljubičasto svijetlo - pomaže kod problema s aknama.

*Crveno svijetlo - služi za obnavljanje i regeneraciju stanica kože.

*Plavo svijetlo - za ubijanje bakterija i čisćenja kože. 

*Zeleno svijetlo - poboljšava pigmentaciju i anti-starenje.

Mehaničko čišćenje lica

Svakodnevnom primjenom make up-a, krema i zbog ostalih vanjskih utjecaja začepljujemo pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica. Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću.

Uloga mehaničkog čišćenja je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, tzv. zatvoreni miteseri, i upalnih promjena, tj. akni. Parenje je potrebno kako bi se koža omekšala, a pore proširile, i tako se koža lakše očistila. Sitnim iglicama vrši se površinski ubod u miteser te se prstima istiskuje miteser. Ubod nije bolan niti ostavlja ožiljke. Samo tiskanje nije ugodno na pojedinim mjestima, kao što je primjerice nos ili kod jačih upala. Nakon mehaničkog čišćenja, nanosi se maska na lice koja svojim djelovanjem postiže dubinsko čišćenje i umirenje kože. Za kraj se masažom lica potiče cirkulacija, te tretman završava kremom za lice prema Vašem tipu kože. Tretman traje ovisno o težini slučaja, od sat vremena do sat i pol.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!