Upoznajte autohtono i rustikalno ruho Istre na idiličnom odmoru u Stanciji Negričani uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za dvoje i brojne sportske sadržaje... samo 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stancija Negričani obiteljsko je imanje koje se prostire na površini od 33.000 m2 i pravi raj za zaljubljenike u nedirnutu prirodu... Djeca do 2,99 godina s roditeljima u krevetu GRATIS! Kupon vrijedi 30.09.2020.

Stancija Negričani obiteljsko je imanje koje se prostiru na površini od 33.000 m2 i pravi raj za zaljubljenike u nedirnutu prirodu. U šarmantno restauriranoj, dvjesto godina staroj seoskoj kući pretvorenoj u mali obiteljski hotel/villu za odmor svaki je prostor brižljivo opremljen originalnim antiknim namještajem i detaljima iz davnih vremena.

Dodatne pogodnosti uključene u cijenu: bazen, odbojka na pijesku, badminton, bilijar, stolni nogomet!

Pansionski smještaj

U ponudi je devet autentično uređenih i opremljenih soba, koje mogu ugostiti ukupno 22 odrasle osobe. Domaćini za svoje goste po dogovoru pripremaju maštovita i ukusna jela koja su spoj tradicionalne i suvremene kuhinje Istre i mediterana.

Villa za odmor

Za veće grupe prijatelja ili pak rodbinu, postoji opcija zakupa cijelog imanja u potpunosti, gdje gosti mogu nesmetano uživati tokom vikenda ili pak tjednih termina u ljetnim i drugim mjesecima. Prilikom najma cijelog objekta gostima su na raspolaganju svi sadržaji u kući i na imanju.

Aktivnosti na imanju i u blizini

Uz sve rekreativne sadržaje na imanju, kao što su otvoreni bazen 12x6 m, trim staza te tereni za bočanje i odbojku na pijesku, dječje igralište sa ljuljačkama, toboganom i penjalicom ili pak prostrane zelene površine idealne za pješačenje, nordick walking i biciklizam, u suradnji sa obližnjim adrenalinskim parkom te konjičkim rančem koji se nalaze u neposrednoj blizini objekta, svoj boravak na našem imanju možete upotpuniti uživajući u adrenalinskim izazovima u nedirnutoj prirodi, jahati obližnjim šumama, posjetiti špilje u blizini te se pak odvesti konjima do istočne obale Istarskog poluotoka. Također, za djecu i osobe sa posebnim potrebama, moguće je i terapijsko jahanje.

Za poslovne subjekte organiziramo team building radionice i druženja uz prirodni zrak, domaću hranu i opuštenu atmosferu. Uz prethodni dogovor, moguće je organizirati tematske radionice ili pak školu kuhanja. Za one koji su isključivo bazirani na seminare i poslovne programe, na raspolaganju su također projektor i platno za projekcije prilikom radnih sastanaka.

Ovo bajkovito mjesto idealno je također i za proslave sudbonosnog "da", te sva važnija slavlja u životu. U posebnom ambijentu našeg imanja, okruženog zelenilom ili pak u hladovini koju pružaju stoljetni hrastovi, nudimo Vam organizaciju vjenčanja koje će zasigurno biti originalno i koje ćete Vi i Vaši uzvanici pamtiti još dugo i sjećati ga se sa posebnom nostalgijom.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona te obavezna potvrda rezervacije odmah po kupnji i primitku kupona isključivo na mail stancijanegricani@gmail.com!