Uživanje u autohtonom i šarmantnom istarskom mjestašcu Barbanu uz 8 dana i 7 noćenja za do 7 osoba u modernoj i potpuno opremljenoj kući za odmor Nina s privatnim bazenom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sjajna prilika za druženje s obitelji ili prijateljima u ljepotama istarske unutrašnjosti i luksuznom smještaju za najbolji i najbezbrižniji boravak od čak 8 dana! Kupon vrijedi do 30.09.2020.

Ova lijepa novouređena kuća sastoji se od prizemlja i gornjeg kata i nudi tri prostrane spavaće sobe s kupaonicama i prostranu kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom. 

Sve su sobe klimatizirane, kuća je moderno namještena i u potpunosti opremljena. Vani  je prostran bazen dimenzija 9m x 4m. Kuća je na kraju malog i mirnog sela. Svi su sadržaji udaljeni manje od 5 minuta vožnje dok je plaža udaljena 15 minuta vožnje. 

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na mail jerkic.goran@gmail.com ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina uz KOD i ID kupona na broj 091 543 8516 ili mail jerkic.goran@gmail.com.

Poznati adrenalinski park "Glavani" nalazi se u neposrednoj blizini, kao i nekoliko izvrsnih restorana. Dobrodošli u Istru!