Uživanje u odmoru na BRAČU uz 3 dana i 2 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u Villi Aria Comforte u Postiri po fenomenalnoj cijeni - samo 749 kn! Djeca do 3 god. borave besplatno!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postira je mjesto koje će Vam ispričati lijepu priču o Mediteranu kakav je nekad bio... gradić uz more svega 10 km udaljen od trajektnog pristaništa u Supetru, okruženo pitomim uvalama, maslinicima, vinogradima i borovom šumom... Kupon vrijedi od 25.08. do 09.09.2020.

Polupansion: švedski stol za DORUČAK te izbor između 3 jela (salata, juha, glavno jelo) + sok ili aperitiv za VEČERU!

Villa Aria Comforte moderno uređena i smještena u mjestu Postira, na otoku Braču, udaljena samo pedesetak metara od šljunčane plaže i 100m od centra mjesta. Malo ribarsko mjesto Postira smješteno je na sjevernoj obali otoka. Brojne kamene kućice i uske uličice odaju iskonski dalmatinski ambijent.

Villa raspolaže s obiteljskim sobama i sobama za dvije osobe, ima restoran, grill, tradicionalnu domaću hranu. Nalazi se na odličnoj lokaciji i svakom gostu pruža prijateljsku atmosferu, mir i tišinu te savršeno čisto more.

Na sjevernoj obali otoka Brača u mirnoj i slikovitoj uvali smješteno je malo ribarsko mjesto po imenu Postira. Malo je to mjesto sa velikim srcem i dugogodišnjom tradicijom. Brojne kamene kuće i uske uličice odaju iskonski dalmatinski ambijent. Domaći ljudi i danas se bave težačkim radom, ribolovom i obrađivanjem polja a zapjevaju i pokoju staru dalmatinsku pjesmu.

Njegujući svoju tradiciju i prošlost Postira svojim turistima nude odmor za duh i tijelo a brojni restorani i konobe sa mediteranskom kuhinjom i kvalitetnim domaćim vinima udovoljavaju i najzahtjevnijem nepcu.

Od bogate kulturne baštine posebnu draž stvaraju stare kamene ulice popločane kogulama koje vode do župne crkve i ostataka ranokršćanske crkve sa grobnicom. Par kilometara dalje, u pješćanoj uvali Lovrečini nalaze se ostaci još jedne ranokršćanske crkve sa krstionicom.