Napunite baterije usred prirode na otoku Krku uz izbor termina i 2, 5 ili čak 7 noćenja u apartmanima 5* VSG Resorta za do 4 osobe te korištenje bazena, roštilja ili relax zone...

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno mjesto za opuštanje, doživjeti prirodu i uživati u moru! Prilikom dolaska očekuje Vas i piće dobrodošlice - domaća rakija ili kava! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 25.08.-31.08.2020. / 01.09.-15.09.2020.

Pronađite mjesto za odmor na kojem se možete opustiti, uživati u prekrasnim plažama, kristalno čistom moru, veličanstvenoj borovoj šumi, dobroj lokalnoj hrani i vinu te društvu obitelji i prijatelja. 

Mjesto gdje se jednostavno možete povezati sa sobom, putem ostavljajući sve uznemirujuće stvari iz svakodnevnog života. VSG Village nalazi se u jedinstvenim prirodnim krajolicima otoka Krka i omogućuje vam da uživate u lijepim trenutcima opuštanja. VSG Resort je idealna lokacija za ljude koji žele mirno i izolirano mjesto u kojem mogu uživati u moru i prirodi dok su na odmoru na otoku.

Nalazimo se u vrlo mirnom području, daleko od turističkih gužvi, na samo 200 m od mora i plaže, gdje možete plivati ili uživati u prekrasnim zalascima sunca. Želimo da opustite svoje tijelo i odmorite svoju dušu. 

Mi smo izvrstan izbor ne samo za ljeto, nego i za zimske praznike, jer na ovom čudesnom otoku možete iskoristiti niske pristupačne cijene iz naše zimske ponude i uživati u visokim standardima usluge i netaknutoj prirodi.

Boravak u našim apartmanima je miran, opuštajući i inspirativan. Šest kuća na imanju sastoji se od dvanaest stambenih apartmana. Svaki prostor ima zaseban ulaz, vlastitu terasu i vrt, gdje gosti mogu biti vani, uživati u svježem zraku, tišini i opuštanju.

Veličina: 45m2 apartman + 25 m2terasa
Udaljenost od mora: 200 meters

Usluge: besplatan Wi-Fi, klima-uređaj, grijanje, satelitski kanali, flat-screen TV, bračni krevet i kauč na razvlačenje ili fotelja-krevet, ormar u svakoj sobi, sef, kupaonica s tušem, sušilo za kosu, WC 2x, besplatne toaletne potrepštine i WC papir; otpuno opremljena kuhinja, hladnjak, perilica posuđa, blagovaonica, kuhalo za vodu, kuhinjski pribor, štednjak, blagovaonski stol, vrtni namještaj; perilica rublja, sušilo, glačalo, daska za glačanje; ručnici, posteljina; privatno parkirno mjesto; dječji krevetić dostupan na zahtjev.

Našim gostima pružamo mjesto na kojem će imati priliku da se ponovno povežu sa svojim unutarnjim ja, opuste se, regeneriraju i napune baterije! Ako tražite mir i tišinu, daleko od ljudi i buke, a ipak želite biti u mogućnosti da skoknete u grad kada želite posjetiti lijep restoran ili jednostavno želite biti u mogućnosti otići u šetnju, ovo je mjesto za vas!