Otkrijte čari Korčule uz 2, 5 ili 7 noćenja za 2 osobe u Boutique Hotelu Korkyra 4* s POLUPANSIONOM i neograničenim korištenjem bazena, saune i teretane...od 1499 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Velu Luku zasigurno nećete zaboraviti! Uz vrhunski smještaj s pogledom na vrt ili more i uslugu bogatog polupansiona, u ponudi Vas očekuje neograničeno korištenje teretane, saune i bazena, ležaljki i ručnika na bazenu i piće dobrodošlice! Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 01.09. do 30.09.2020.

Boutique hotel Korkyra nudi odmor iz snova... Dotaknite čari opjevane Vele Luke i dozvolite nam da Vas s veseljem dočekamo!

Nemojte svijetom tražiti savršen zalazak sunca - novootvorena marina Korkyra Vela Luka vam ga pruža kao na dlanu ruke!

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.

Cijena uključuje i : neograničeno korištenje teretane, saune i bazena, ručnika i ležaljki na bazenu!

Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, teretana, sauna, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Jeste li probali hrvatske specijalitete? Ako niste, trebali biste to uključiti u Vaš odmor. U mnogim restoranima na otoku možete naći raznolika jela, kao rezultat kontatka koje je ovo područje imalo s mnogim zemljama i raznolikih sastojaka. Naravno da takva jela možete pronaći u našem hotelskom restoranu. Naša kuhinja nudi mnoštvo raznolikih lokalnih specijaliteta, spravljenih na najvećem nivou. Ovo je pravi raj za gurmane! Prema želji serviramo i vegetarijanska jela. *Doručak i večera poslužuju se u skladu sa novim smjernicama i preporukama.

BAZEN hotela, dragulj je u zelenoj oazi unutarnjeg dvorišta, I teško je odoljeti opustite i uživate tijekom dana - naravno uz zalogaje i osvježenje. Ljeti on postaje idealno mjesto za razne događaje i okupljanja. Gradska plaža imena Azzurro smještena je na suprotnoj strani uvale, svega 5 min vožnje brodom. Vlasništvo je hotela Korkyra te je potpuno renovirana 2012. godine. Za goste hotela organiziran je prijevoz do plaže taxi brodicom koja vozi svakih pola sata. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, postavljeni su također i tuševi i kabine te razni sadržaji za djecu.

Upijajte sunčevu toplinu i morski zrak na plažama na kojima nema gužve te na kojima možete biti sami...

OTOK KORČULA jedan od najljepših otoka na Jadranu, šesti otok po veličini i drugi po naseljenosti u Hrvatskoj (oko 16 000) stanovnika. S više od 2.600 sunčanih sati godišnje VELA LUKA je najsunčanije mjesto na cijelom Jadranu. Obrasla je vinogradima, maslinama, smokvama i borovima. Vela Luka se može pohvaliti panoramskim pogledom i pogodnom mediteranskom klimom, ali iznad svega kristalno plavim morem, posebno na obližnjem otoku Proizdu, kojeg je Hrvatska turistička zajednica 2007. godine proglasila plažom godine.