Snaga wellness odmora uz 2, 3 ili 5 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Malin na Krku za 2 osobe uz ulaz u wellness&spa, animaciju za djecu, korištenje ležaljki, parking! Dijete do 12 g. GRATIS!

Super cijena 1.311 kn
Uštedi još 93 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 93 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Opraštanje od ljetnih radosti uz neodoljivu i bogatu ponudu! Provedite kvalitetno vrijeme s najdražima! Kupon se može iskoristiti isključivo do 15.10.20.!

Ponude uključuju: 3 dana/ 2 POLUPANSIONA ili  4 dana/ 3 POLUPANSIONA ili 6 dana/ 5 POLUPANSIONA (ovisno o opciji 2 ili 3 ili 5x bogati doručak s uključenim pićem; 3 ili 5 x bogata buffet večera s uključenom neograničenom konzumacijom pića), smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom + ulaz na Mulino Beach + besplatni najam ležaljki i suncobrana (ovisno o raspoloživosti) + torba za plažu s ručnicima + ulaz u wellness & spa + neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, ležaljke i suncobrani na sunčalištu + 1 x korištenje sauna u trajanju od 2 sata (finska, turska, infrared s zidom od himalajske soli i bio sauna) + 20 % popusta na masaže i tretmane + animacija za djecu u Kids clubu + prigodni program, kreativne radionice, mini disco, game room + besplatan parking (ovisno o raspoloživosti) + besplatan WIFI + boravišna pristojba, sve za 2 osobe.


Srdačno Vas pozivamo na otok Krk

Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.


Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".


Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…


Dvokrevetna soba (24 - 27 m2)

Klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 120 x 200 cm).


Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


Otok Krk 
Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. 


Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.