Sa Travel to Croatia otputujte u prošlost grada Zagreba! Otkrijte tajne, riješite zagonetke i pronađite izlaz u originalnoj ESCAPE turi Crna Kraljica za do 8 osoba u trajanju do 90 minuta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prilika za sve ljubitelje legendi, povijesti i zagonetki uz dobru zabavu i upoznavanje prošlih zagrebačkih vremena! Kupon vrijedi za 19.09. ili 20.09.2020. Kupnjom od 6 do 8 kupona možete izabrati po želji do 01.10.2020.

ESCAPE ZAGREB

Putuj kroz vrijeme i riješi epske zagonetke koje će te odvesti na putovanje kroz povijest Zagreba. Danas je to samo igra, ali nekad je to bio dio svakodnevnog života koji se događao na ulicama Zagreba. Pokušaj riješiti sve zagonetke i tako saznati zanimljive priče i legende o Zagrebu. Jednom kada započneš ovu uzbudljivu igru, nema povratka. Vrijeme je da doživiš Escape Zagreb! Jesi li spreman za izazov?

TURA CRNA KRALJICA

Koncept je baziran na zagonetkama i legendama gdje sudionici na početku ture dobivaju materijale (zagonetke, kartu, mobitel za kontakt) te se sami kreću po gradu, ulaze u različite objekte, a "Crna Kraljica" baca kletvu na njih te im je zadatak pronaći protuotrov.

U cijenu je uključen alkoholni napitak, a sudionici sami istražuju zagrebačke tajne uz vjerne lokalne pomagače koje će susresti putem!

Nakon kupnje i primitka kupona, obavezna rezervacija s imenima sudionika, kontaktom, željenim datumom, uz KOD i ID kupona mailom na info@traveltocroatia.com.hr ili broj +38591 95 45 919!

TRAVEL TO CROATIA je turistička agencija koja nudi raznovrsne aranžmane i ture diljem Hrvatske. Ono što je specifično u vezi TRAVEL TO CROATIA je da su sve usluge jedinstvene i organizirane iz perspektive turista koji je došao u Hrvatsku za novo i nezaboravno iskustvo. Ono što najviše njegujemo je to što turiste čini zadovoljnima tijekom boravka u Hrvatskoj, pružajući im iskustva koja ostaju u njihovim srcima za ovu lijepu zemlju i ponovno ih privuku da posjete Hrvatsku.