Podignite si guzu i pokažite savršene noge bez celulita uz pomoć maderoterapije sa ili bez skočkice ili anticelulitne masaže! Paket od 5 tretmana u Melanis Studiu u Zg od samo 379 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite svoju opciju maderoterapije uz pomoć skočkice ili bez nje ili anticelulitne masaže! Kupon se może iskoristiti do 20.10.2020. i koristi se u pet dolazaka!

Maderoterapija predstavlja posebnu masažu, kod koje upotrebljavamo drvene valjke za otklanjanje celulita i preoblikovanje tijela. 

Maderoterapiju danas upotrebljavamo za otklanjanje bolova, opuštanje, oblikovanje tijela i modeliranje kože tijela i lica. Kod izvođenja maderoterapije upotrebljavamo različite oblike valjaka, različite veličine, koji su iz različitih vrsta drveta, koji je bio podvržen intenzivnom procesu sušenja i finih zaključnih procesa.


Maderoterapija je prirodna i neinvazivna metoda.
Za preoblikovanje tijela se kod maderoterapije koriste različiti drveni instrumenti (valjci, zdjelice, lopatice), sve je ovisno od problema na kojem radimo (otklanjanje celulita, podizanje stražnjice, otklanjanje masnog tkiva). Tretman maderoterapije otpilike traje 30 minuta. Prednost maderoterapije su prirodni, drveni instrumenti, koji ne uzrokuju alergične reakcije na koži.

SA MADEROTERAPIJOM UTJEČEMO NA: poticanje mikro-cirkulacije, poticanje limfe, masne stanice, vezno tkivo – fasciju, vanjski izgled kože, otklanjanje celulita sa maderoterapijom.


Kako djeluje maderoterapija?
Intenzivnim pritiskanjem valjka razbijamo masne stanice, koje su se grupirale u komore. Smanjenjem masnih stanica se oslobađaju protoci krvi i limfe s čim se omogući doticanje kisika i hranjivih tvari, što posljedično pozitivno utiče na limfnu drenažu i popravlja sliku kože.

Skočkica
Masaža oklagijom skočkica namjenjena je za razbijanje tvrdokornih masnih naslaga i krupnog celulita. Posebno se koristi tamo gdje su masne naslage u velikim količinama. Masaža skočkicom NE BOLI I NE OSTAVLJA MODRICE.

ANTICELULITNA MASAŽA
Djeluje na kritične zone - pospješuje se cirkulacija i izmjena tvari - ubrzava se metabolizam i protok limfe - izbacuju se štetne tvari i masne stanice iz organizma - celulit znatno manje vidljiv - koža je napetija i zdravija

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!