Bijeg od svakodnevne užurbanosti tijekom tjedna! Uživanje u Wellness centru hotela Sport u Ivanić Gradu uz oazu vitalnosti i korištenje ruske saune, jacuzzija i bazena...za 55 kn/osobi!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: ruska sauna - 18h-21h, jacuzzi i bazen, a unutarnji bazen radi od 12 -21h! Kupon vrijedi do 18.10.2020.!

Dobrodošli u svijet posebnih užitaka. Isprobajte najbolju ponudu wellness programa te se uz pomoć našeg stručnog osoblja riješite svakodnevnog stresa. Poslušajte sebe i krenite u istraživanje naših wellness i spa sadržaja te se prepustite opuštanju i uživanju.

Wellness centar

Oaza vitalnosti Hotela Sport stvorena je za potpunu revitalizaciju organizma i otpuštanje stresa.


Svijet sauna

Prepustite se blagotvornom učinku sauna. Osjetite kako napetost nestaje i revitalizirajte svoje tijelo.

Vanjska ruska sauna i jacuzzi

Ima temperaturu od 100 stupnjeva Celzija uz 10% vlažnosti. Ruska sauna ima najbolji učinak u borbi protiv stresa i preporuča se svima koji žive ubrzan način života. Pogodna je za sportaše nakon napornih perioda za brzu detoksikaciju i oporavak.

Uz vanjsku rusku saunu nalazi se i jacuzzi u kojem se možete opustiti nakon sauniranja.


Unutarnji bazen

Unutarnji bazen nalazi se u sklopu modernog i prostranog Wellness i Spa centra Hotela Sport. Opremljen je hidromasažnim mlaznicama i slapom, te sustavom za protustrujno plivanje. Idealno je mjesto za odmaranje nakon boravka u saunama.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!