Kasno ljeto na Makarskoj rivijeri u šarmantnom Gradacu uz 2 ili 3 noćenja u vrhunskom apartmanu aparthotela Pecić uz uživanciju na bazenu i uključen parking, sve za 2 osobe i djecu do 7 g., od 479 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani u ponudi opremljeni su po visokim hotelijerskim standardima današnjice, a udaljeni su samo 150 metara od mora i plaže! Kupon vrijedi do 30.09.20.!

Apartmani sa bazenom Gradac - za ugodan odmor na moru

Apartmani opremljeni po visokim hotelijerskim standardima današnjice…

Aparthotel Pecić nalazi se u mjestu Gradac na Makarskoj rivijeri, u podnožju planine Biokovo. Apartmani u ponudi opremljeni su po visokim hotelijerskim standardima današnjice, a udaljeni su samo 150 metara od mora i plaže. Razni restorani i suvenirnice udaljeni su samo nekoliko koraka. Do prodavaonice prehrambenih proizvoda ima 50 metara.

Besplatno korištenje bazena, parking i Wifi
Svim gostima na raspolaganju je vanjski bazen i terasa sa roštiljem. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Na zahtjev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!


Moderni apartmani - apartmani i studio apartmani za 2 do 5 osoba

U ponudi imamo apartmane i studio apartmane kapaciteta 2-5 osoba, klimatizirani, sa kuhinjom, Sat/TV uređajem i besplatnom Wi-Fi mrežom.

Lokacija, blizu mora i plaže
Aparthotel Pecić se nalazi samo 150 metara od mora i plaže, najduže na Makarskoj rivijeri, koja ostavlja bez daha mnogobrojne turiste.

 

Mogućnost najma bicikla i izleta na Biokovo uz nadoplatu na licu mjesta.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 021 697 547 ili 098 292 616. ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail uz broj kupona po aktivaciji kupona: info@aparthotel-pecic.com