Mali gastronomski raj u oazi čistog zraka! Neodoljiva domaća hrana u Restoranu Plitvice nadomak ulaza NP Plitvice - odaberite jedan od dva bogata menija u 3 slijeda za samo 99 kn/ osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunski restoran nalazi se samo 3 km od ulaza u Nacionalni Park Plitvice! Uživajte u prirodi i izvrsnoj hrani! Kupon se može iskoristiti svaki dan do 18.10.2020.!

Prije kupnje kupona izaberite opciju: • MENU 1: predjelo – šumski rižoto i plata ličkih sireva, glavno jelo: marinirana rebrica i lički krumpir, salata, desert je pita od šljiva.• MENU 2: predjelo – plata ličkih sireva, glavno jelo: lički odrezak s njokama, salata, desert je pita od šljiva.


Restoran Plitvice

Odmor na svježem zraku bogat sportskim aktivnostima traži kvalitetnu hranu koja će vas napuniti energijom i u kojoj ćete uživati. Sve to pronaći ćete u sklopu kampa, u restoranu Plitvice s velikom ponudom autohtonih domaćih jela, maštovitih slastica i probranih vina.


Restoran je otvoren svaki dan od 8 do 23 sata, a u njemu možete uživati u okrepljujućem doručku, gotovim jelima i jelima po narudžbi.
Budući da raspolažemo sa stotinu sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu restorana i pedeset mjesta na terasi, naš restoran odličan je odabir i za obiteljske proslave i poslovne domjenke.


Uz nadu da će bogata gastronomska ponuda upotpuniti ugodan boravak u kampu Plitvice, želimo vam dobar tek!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija dan ranije na br.tel +385 (0)53 652 484 uz KOD i ID kupona po primitku.