[PRVI PUT NA CRNOM JAJU] Borba s masnim naslagama je gotova! LIPOSONIC HIFU tretman TIJELA u Salonu Valentino u ZG u samo 1 dolasku i uz do 60% popusta formira poželjnu liniju...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 29.10.20. na adresi Krapinska 5 (Trešnjevka, Zagreb) u radnom vremenu od 08:00 do 20:00 h!

Ultrazvuk fokusiran na visoku intenzitet (HIFU):

Proliferira kolagen - Dok razgrađuje masnoću, liposonix potiče regeneraciju kolagena kako bi popunio upražnjeno mjesto potkožne masti, čineći kožu nakon tretmana glatkom i elastičnom.
Nema oporavka - smanjujući masnoću izravno, Liposonix može uništiti potkožnu masnoću i izravno smanjiti broj masti bez oporavka.
Neinvazivan i sigurniji - Liposonix je kroz ultrazvuk visokog intenziteta i fokusiran za proizvodnju topline i topljenje masti bez kirurškog zahvata, što je vrlo sigurno.
Primjena - razrjeđivač tijela, zatezanje kože, smanjenje masnoće, mršavljenje tijela, oblikovanje tijela, za promicanje i ubrzanje metabolizma tijela.


ODABERITE JEDNU OD PONUĐENIH OPCIJA:

 • Opcija 1) Hifu prednji dio trbuha ili podizanje stražnjice.

 • Opcija 2) Hifu nadlaktica.

 • Opcija 3) Hifu bedara.

HIFU tretman Liposonix
Tretman HIFU Liposonixom neinvazivan je i nekirurški postupak za učvršćivanje tijela i kože i gubitak kilograma. Postupak cilja na masne stanice usredotočenom visokofrekventnom ultrazvučnom energijom visokog intenziteta. Energija je bila fiksirana na određeno područje tijela. Oštećene masne stanice potom se za nekoliko tjedana prirodno obrade i odbace od strane imunološkog sustava.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina minimalno 3 do 5 dana unaprijed na broj telefona 091 572 0724 uz KOD i ID kupona po primitku.