Nezaboravan adrenalinski doživljaj za 2 osobe uz Spašavanje na Kavkazu ili Uragan na Crnom moru! Heli Centar u Krapinskim Toplicama poziva Vas da postanete pilot helikoptera na 1 dan...od 899 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite željenu opciju i poletite u full flight simulatoru uz stručnog instruktora leta! Kupon vrijedi isključivo za termin do 31.10.20.

Heli Centar Toplice d.o.o. je tvrtka koja se bavi obukom pilota i tehničara letača na simulatorima helikoptera iz Mi-8 obitelji. Smještena u Krapinskim Toplicama, mjestu svega 45 kilometara udaljenom od Zagreba.


Spašavanje na Kavkazu uključuje: 

obilazak Centra za obuku pilota na simulatorima helikoptera iz Mi-8 obitelji, obilazak Muzeja zrakoplovstva u sklopu Centra uz pratnju stručnog vodiča, „pre-flight briefing“ i 30 minuta leta u full flight simulatoru uz stručnog instruktora leta. Upoznajte najmoderniji centar za obuku pilota u Europi, sjednite na mjesto pilota u full flight simulatoru koji će Vam omogućiti 99% realno iskustvo leta u helikopteru!

 

Program traje 60 minuta; obavezna provjera/rezervacija dostupnih termina unaprijed; paket je prilagođen za individualne goste, grupe i za djecu stariju od 6 godina; djeca od 6 do 12 godina starosti obavezno u pratnji odrasle osobe.


Uragan na Crnom moru uključuje: 

obilazak Centra za obuku pilota na simulatorima helikoptera iz Mi-8 obitelji, obilazak Muzeja zrakoplovstva u sklopu Centra uz pratnju stručnog vodiča, „pre-flight briefing” i 45 minuta leta u full flight simulatoru uz stručnog instruktora leta. „Uragan na Crnom moru” paket uključuje misiju u ekstremnim uvjetima gdje ćete imati priliku doživjeti punu snagu naših simulatora!


Program traje 90 minuta; obavezna provjera/rezervacija dostupnih termina unaprijed; paket je prilagođen za individualne goste i grupe (sudionici stariji od 15 godina).


Centar za obuku pilota nalazi se u impresivnoj i moderno uređenoj zgradi koja je posebno dizajnirana i opremljena za osposobljavanje pilota i tehničara leta na simulatorima. Danas je Heli centar ekskluzivni centar u Europi gdje je instaliran Mi-17 Full Flight Simulator.

S početkom 2019. godine Heli Centar otvara svoja vrata za turističke posjete i letove na simulatorima. Sada svi imaju priliku doći u Heli Centar i postati piloti na jedan dan.


Kad već uživate u adrenalinskim doživljajima u Krapinskim Toplicama, odmorite i u Toplice Hotelu uz bogat paket koji možete vidjeti OVDJE!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 091 605 48 94! Radno vrijeme: ponedjeljak - nedjelja 09:00 - 19:00 h!