Spojite zabavu i odličnu klopu u najvećem bowling centru u Hrvatskoj - Rock'n'Bowl u Westgate Shopping Cityju! Uživajte u fenomenalnoj Rock'n'Grill plati za 2 ili 4 osobe već od 108 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Popularna Rock'n'Grill plata za dvoje ili društvo očekuje Vas u restoranu najvećeg hrvatskog bowling centra - Rock'n'Bowl u Westgateu! Šoping, kuglanje i dobra klopa odličan su recept za dobar provod! Kupon se može iskoristiti do 30.12.2020.

Naš restoran prva je destinacija u Westgateu kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti omiljenih nam kuhinja. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama i domaćim namirnicama.

Ugodan ambijent našeg restorana pravo je mjesto da probate vrhunske ćevape, originalne američke burgere, talijanske paste, juneće ili pileće wokove te razna rižota i još puno toga. A ako ogladnite dok kuglate za Vas uvijek imamo spremne razne kombinacije finger fooda kao što su naši specijaliteti Rock’n’bowl chicken ili Rock’n’bowl wings te još puno toga.

Uz ukusna jela potrebno je ponuditi i dobar izbor pića. Pored domaćih piva nudimo Vam i neka od najboljih piva Njemačke kao što je Maisel Weisse sa zlatnom medaljom najboljeg pšeničnog piva na svijetu ili Bayreuther lager pivo osvježavajućeg okusa. Za najveće avanturiste i najhrabrije možemo ponuditi najneobičnije okuse poput Smoky Georga i Bock Hellera.

Radno vrijeme: 

ponedjeljak - utorak - srijeda - četvrtak 11:00 - 24:00

petak - subota 11:00 - 02:00 h

nedjelja 11:00 - 24:00 h

Uz dobru klopu zabavite se i na stazama za kuglanje! Provjerite našu ponudu ovdje!

Kuglana Rock'n'Bowl prostire se na više od tri tisuće kvadratnih metara!

Jedini je disco bowling centar u široj okolici i pravo mjesto za odličnu zabavu s vašim prijateljima i obitelji. U sklopu kuglane nalazi se i prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i drugih.