Okruženi moćnom prirodom Mrežnice obnovite energiju na ForRest Retreatu (Air Edition) - 3 dana/2 noćenja s PUNIM PANSIONOM + branje bilja - Anton Rudan, yoga, kakao ceremonija...999 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potpuno novi i drugačiji doživljaj odmora... Moto i ideja retreata je ZAJEDNIŠTVO, a radionice baziraju se na komunikaciji, razmjeni, radu na sebi i osvještavanju... Kupon vrijedi isključivo za vikend 11.09.-13.09.2020.

ForRest Retreat

Pozivamo vas da se odmorite, resetirate i zabavite na Mrežnici! Recite glasno DA prirodi i povratku onome što zaista jesmo kao ljudi - a to je dio prirode koji je u skladu s njom. Živite, uživajte i učite tri dana u šumskoj zajednici kroz različite radionice tretmane i tehnnike. 

Osjetite energiju šumske zajednice, povežite se sa ljudima koji slično žive, čuvaju prirodu, žive u njoj ili znaju neku od tehnika ili vještina koje bi vi željeli naučiti. Ovo je retreat razmjene znanja, vještina, tehnika i iskustava u raznim područjima suživota sa prirodom.

Radionice i događaji: radionica EFT Forest ● RAPE radionica ● Temazcal ● noćno kupanje ● Osho meditacija ● šetnja s lovcem na bilje ● kupanje na slapovima "Ritual brodova" ● plemensko okupljanje 

● cacao ceremony ● tematski party ● Yoga i Pranayama ● radionica izrade sirove hrane ● izrada vizualizacijske mape ● radionica herbalnih cigareta ● širenje zelenog Čakra Zraka

Pogledajte i saznajte više o ForRest Retreatu na web STRANICI ili facebook-u!

Smještaj

ForRest Retreat nalazi se u prekrasnom robinzon kampu na samoj rijeci Mrežnici! Poznat i kao Sound & Vision kamp nudi robinzon TP kučice i pregršt lokacija za vlastiti šator. Toaleti su poput naših doma a vanjski tuš je za one koji zaborave da su se mogli okupati u prekrasnoj rijeci Mrežnici. Oko samog kampa nalazi se mnoštvo malih slapića koji nam služe kao prirodni jacuzzi! 

Hrana

Naš tim u ForRest Retreatu daje veliki značaj kvaliteti hrane. Tokom retreata nudmo vam tri obroka dnevno. Namirnice koje koristimo su ili organske ili kupljene kod teta na tržnici. Jela su vegetarijanska, a nudimo i opciju veganskih, sirovih i bezglutenskih jela. S obzirom da je Anton Rudan - Lovac na bilje organizator našeg retreata poslastice od samoniklog bilja biti će svakodnevne.