Zaboravite na dosadne dlačice! SHR tretman laserskog uklanjanja dlaka malih zona, pazuha, brazilke, nad/podkoljenica,...u Studiu za njegu lica i tijela Melanis u ZG je Vaš već od SAMO 27 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam četri opcije za četri zone koje želite tretirati, bi odaberite željenu! Kupon se może iskoristiti do 10.11.2020.

SHR je skraćenica za Super Hair Remova, tehnologija trajnog uklanjanja dlaćica sa izvrsnim rezultatima. Sistem kombinira lasersku tehnologiju i metodu pulsirajućeg svjetla čija je prednost postizanje bezbolnog rezultata. SHR u kombinaciji s “In Motion” predstavlja iskorak u trajnom uklanjanju dlačica sa svjetlosnom tehnologijom! SHR (super hair removal) je nova tehnologija trajnog uklanjanja dlaka sa brzim i izvrsnim rezultatima.Metoda je posebna jer se preko dlaka prelazi desetak puta za razliku od drugih lasera kojima se prelazi samo jednom. Vrijeme tretiranja je kraće zbog velike repetitivne moći (klasični IPL ima 1 udarac u sekundi dok SHR ima 6-10 udaraca u sekundi).Prednosti SHR tehnologije: Potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasere. SHR istovremeno pomlađuje kožu i ubrzava zacjeljivanje ožiljaka od uraslih dlačica. Nema nikakvog crvenila nakon tretmana. Mogućnost razvoja bilo kakve komplikacije je svedena gotovo na 0%.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!