Opustite se i obnovite tijelo i duh izborom masaža u La Camilla Centru u Zagrebu - razbijanje miogeloza UZV sa masažom leđa, cupping, medicinska / sportska /aroma / antistres masaža...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

La Camilla Centar nudi Vam raznovrstan izbor masaži za cijelo tijelo uz potpunu regerneraciju duha i energije! Kupon vrijedi do 05.11.2020.

Razbijanje miogeloza ultrazvukom sa masažom leđa - 30 min

Cupping terapija sa masažom leđa - 30 min

Masaža tijela medicinska/sportska - 60 min

Aroma, antistres masaža - 60 min

Cupping terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu.

Prednosti cupping masaže: pomaže kod problema s aknama, rješava vas glavobolja, smanjuje krvni tlak, opuštava vas i pomaže kod tretiranja anksioznosti i depresije pomaže u liječenju anemije i hemofilije.

Cupping terapija je bezopasan način masaže sve dok ste u rukama predanoga i profesionalnoga terapeuta. No, na mjestima na vašoj koži na kojima je bila čašica mogu se pojaviti neki od sljedećih pojava: crvenilo, bol.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na broj 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!

Medicinska masaža

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.

Sportska masaža

Sportska masaža ima jedan primarni cilj – ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To čini koristeći smanjenje mišićnog tonusa, koji se prirodno povećava unutar treninga, te poboljšanje cirkulacije, naročito one kapilarne. Za razliku od uobičajenog mišljenja, ova tehnika ne mora nužno biti izrazito jakog intenziteta, nego se fokus stavlja na individualne potrebe na kojem se primjenjuje masaža. Kako se tijekom izvođenja vježbi u mišićima događaju mikro-traume mišićnih vlakana, koja dovode do upala i bolova, sportska masaža je najbolji način ubrzavanja oporavka mišića.